Okt. 6., 2015 | 09:58 pm
No:: sw
ō, tik pazīstami, arī manā pusē ēdāju, maigi sakot, maz un gatavot trīsstāvīgus kulinārus šedevrus nejūtu ne baudu, ne piepildījumu.
olu kultenis ar saldo krējumu (kaut kas uz quiche pusi), var gāzt klāt arī šķiņka gabaliņus, dārzeņus - kas ir mājās; pelmeņi (cenšos pirkt ekošmeko); biezpienplācenīši - pa vienu LNT prime time reklāmas pauzi var dabūt gatavus, ja necep daudz; ja salāti, tad veikala salātlapu mix (jau sagriezts) + cherry tomātiņi un vēl kkas pēc garastāvokļa; siļķe (gatava no burciņas) ar karpeļiem un biezpienu. ja sagribas kko nopietnāku, tad maltā gaļa (ekošmeko, @RIMI klēts) ir mūsu viss, mērci var uztaisīt baigi ātri. cepetis - izklausās kruta, bet īstenībā iemet gaļu ar garšvielām un pāris dārzeņiem cepamajā maisā un tad cepeškrāsnī un uz stundiņu aizmirsti, gatavs. nu kkā tā, lai veicas! saprotu sāpi.
olu kultenis ar saldo krējumu (kaut kas uz quiche pusi), var gāzt klāt arī šķiņka gabaliņus, dārzeņus - kas ir mājās; pelmeņi (cenšos pirkt ekošmeko); biezpienplācenīši - pa vienu LNT prime time reklāmas pauzi var dabūt gatavus, ja necep daudz; ja salāti, tad veikala salātlapu mix (jau sagriezts) + cherry tomātiņi un vēl kkas pēc garastāvokļa; siļķe (gatava no burciņas) ar karpeļiem un biezpienu. ja sagribas kko nopietnāku, tad maltā gaļa (ekošmeko, @RIMI klēts) ir mūsu viss, mērci var uztaisīt baigi ātri. cepetis - izklausās kruta, bet īstenībā iemet gaļu ar garšvielām un pāris dārzeņiem cepamajā maisā un tad cepeškrāsnī un uz stundiņu aizmirsti, gatavs. nu kkā tā, lai veicas! saprotu sāpi.