pajautaa

Portugāles dienvidgals

« previous entry | next entry »
Sep. 28., 2015 | 06:32 pm
posted by: zero_weirdness in pajautaa

Sveiciens ceļotājiem!
Labprāt uzzinātu, kas, tavuprāt, apskatāms Faro-Seviļas-Girbaltāra reģionā. Budžeta ceļojums ar uzsvaru uz dabu, piekrastes ainavu, vietējo ražojumu un nepieradināto. Pastaigu takas, alas, meži, klintis, parki, ainaviski lauku ceļi.. padalies, ja ir gadījies piedzīvot.

Paldies! Lai enerģiska nedēļa~

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

zimbabve

from: [info]zimbabve
date: Sep. 28., 2015 - 07:04 pm
#

Vajag doties uz Sagres galu un izbraukāt mazos zvejnieku ciematiņus ar pludmalēm - Barranco hipijpludmale, Salema, Zavial, Raposeira, Burgau, Castelejo, Aljezur - tur ir vesels strēķis foršu vietu. Ingrina pludmalē ir mazs ūķītis, kur taisa labākās garneles visā visumā, Raposeirā galvenajā ēstūzī Casa de Pasto Rodriguez var tikt pie percebes (angliski goose barnacles) - īpatnējiem un ļoti gardiem moluskiem, kas tiek ēsti tikai Spānijā un Portugālē. Vinho verde vajag pamēģināt, ja vīns garšo. Sagrešas tuvumā ir St.Vincentes bāka, no kuras var redzēt fantastisku ainavu saulrietā.

Tajā galā ir liels nacionālais dabas liegums, līdz ar to nedrīkst būvēt lielās viesnīcas, nav masveidīga tūrisma. Daudz taku pārgājieniem.

Un obligāti vajag izmēģināt sērfošanu Sagres International Surf Shool!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zero_weirdness
date: Sep. 29., 2015 - 02:58 am
#

:))

Atbildēt | Iepriekšējais


erbe mierplēsis

from: [info]sveetaa_seeta
date: Sep. 28., 2015 - 09:09 pm
#

Man ļoti patika Monchique kalni (arī dienvidos, bet rusciņ prom no jūras). Un riktīgi forši braukt gar Algarves rietumu krastu un vienkārši piestāt dažādās čuhņās. Vienu vietiņu tur sauca Carapateira, vēl netālu bija tāda Bordeira, bet tur jau pilns ar tādām vietām. Līdz nosauktajām pludmalēm nokļuvām pa pilnīgākajiem čuhņu ceļiem (t.i. - ainaviskiem).

Ja gribas vazāties ar kājām, iesaku izpētīt šo: http://www.rotavicentina.com/?pg=ir

Ja gribas apmesties vienā vietā, no kuras katru dienu uz kaut kurieni doties, man šķiet, ļoti ērta ir Lagos, kur var vakaros piemesties bāros, bet tuvu ir visādas citādas smukas vietas, uz kurām var doties pārgājienā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]zero_weirdness
date: Sep. 29., 2015 - 02:58 am
#

:))

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]zero_weirdness
date: Sep. 29., 2015 - 09:16 pm
#

īrējāt auto vai kā?

Atbildēt | Iepriekšējais


displaced polarbear

from: [info]dzhindzhera
date: Sep. 29., 2015 - 07:48 pm
#

pilsētiņa kalnos - Ronda!

Atbildēt