Par gaļas cepšanu.

« previous entry | next entry »
Apr. 5., 2015 | 06:51 pm
posted by: unpy in pajautaa

Cepeškrāsnī var likt iepriekš sasaldētu un tagad ne līdz galam atkusušu gaļas gabalu vai šis tomēr vispirms rūpīgi jāatkausē?

UPD. Paldies, visiem visu priecīgu, jautājums atrisināts, lēmums pieņemts, eju īstenot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

from: [info]unpy
date: Apr. 5., 2015 - 07:06 pm
#

Uzreiz ar visiem indegrientiem, sāļiem, pipariem, iespeķotu da ieķiplokotu visā cepamkulē, vai vispirms cepeškrāsnī tā kā atkausēt un pēc tam veikt visus papildinājumus?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:09 pm
#

t.i. vispirms labāk pakausēt mazā siltumiņā, citādi ja sāksi jau cept, izkaltīs tā gaļa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Apr. 5., 2015 - 07:09 pm
#

Ahā, paldies, tā arī darīšu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:11 pm
#

saliec tikai pēc tam bildes, lai pasaule beidzot ierauga tavu slaveno gaļu!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Apr. 6., 2015 - 03:09 pm
#

Bildes nu jau likt tā kā par vēlu, taču sanāca tiešam labi.

Atbildēt | Iepriekšējais


kreiza

from: [info]kreiza
date: Apr. 5., 2015 - 07:15 pm
#

Jā, es ar visām piedevām uzreiz liktu, lai nav jāķēpājas un pa vidu vēl ārā jāņem. It īpaši, ja cep cepamkulē vai folijā :)

Atbildēt | Iepriekšējais