Par gaļas cepšanu.

« previous entry | next entry »
Apr. 5., 2015 | 06:51 pm
posted by: unpy in pajautaa

Cepeškrāsnī var likt iepriekš sasaldētu un tagad ne līdz galam atkusušu gaļas gabalu vai šis tomēr vispirms rūpīgi jāatkausē?

UPD. Paldies, visiem visu priecīgu, jautājums atrisināts, lēmums pieņemts, eju īstenot.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 06:57 pm
#

Tas ir atjautības uzdevums? Cepeškrāsnī var likt gandrīz jebko. Kam tur pietiek vietas.

Cepšanai, ja gabals nav pārāk liels, gan jau būs ok. Nepārbaudīsi, neuzzināsi...
Pelmeņus vai zivju pirkstiņus jau arī neatkausē pirms pagatavošanas.

Varbūt ir vērts sagriezt mazākos gabalos to gaļu?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Apr. 5., 2015 - 06:59 pm
#

Mazākos negribās, jo tad būs pārāk viendabīgi izcepts, ja jau mazākos, tad jau uz pannas jācepj.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:00 pm
#

Ja kaut kādu cepeti mēģini izgatavot, tad laikam jēdzīgāk būs vēl pagaidīt, lai pakūst. Bet ilgi jau tā gaļa kūst.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Apr. 5., 2015 - 07:02 pm
#

Tur jau tā bēda, ka izskatās, vēl kāda stunda jākausē, pēc tam savas divas vai vairāk jācep, taču ēst ta gribās jau šobrīd!:))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:03 pm
#

Uzcep tikmēr vistas fileju - 15min.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Apr. 5., 2015 - 07:08 pm
#

Proti, ierosini cepšanu atstāt uz rītdienu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


veed_logs

from: [info]veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:10 pm
#

Nē, uzcep šovakar vēlāk un ēdīsi rīt. Atkausētu turēt visu nakti arī laikam nav baigi labi.

Atbildēt | Iepriekšējais