Par gaļas cepšanu.
« previous entry | next entry »
Apr. 5., 2015 | 06:51 pm
posted by: unpy in pajautaa
Cepeškrāsnī var likt iepriekš sasaldētu un tagad ne līdz galam atkusušu gaļas gabalu vai šis tomēr vispirms rūpīgi jāatkausē?
UPD. Paldies, visiem visu priecīgu, jautājums atrisināts, lēmums pieņemts, eju īstenot.
UPD. Paldies, visiem visu priecīgu, jautājums atrisināts, lēmums pieņemts, eju īstenot.
from: veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 06:57 pm
#
Cepšanai, ja gabals nav pārāk liels, gan jau būs ok. Nepārbaudīsi, neuzzināsi...
Pelmeņus vai zivju pirkstiņus jau arī neatkausē pirms pagatavošanas.
Varbūt ir vērts sagriezt mazākos gabalos to gaļu?
Atbildēt | Diskusija
from: unpy
date: Apr. 5., 2015 - 06:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Apr. 5., 2015 - 07:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: unpy
date: Apr. 5., 2015 - 07:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: veed_logs
date: Apr. 5., 2015 - 07:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais