pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 5., 2015 | 09:44 am
posted by: dienasgramata in pajautaa

Kādu pārvākšanās servisu jūs ieteiktu? Mēs esam gatavi pēc nedēļas doties jaunās gaitās. Vajag transportu un krāvējus.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas

from: [info]special_k
date: Jan. 5., 2015 - 09:51 am
#

Viesturs ar saviem brašajiem vīriem man pārveda mantas - zolīdi, operatīvi, efektīvi

29 968 888

Atbildēt


indulgence

from: [info]indulgence
date: Jan. 5., 2015 - 12:26 pm
#

Mūsu famīlija parasti pēdējā laikā izmanto Kravastaksometri.lv (22005520) - pēdējo reizi bija kādi 15 eur stundā (tb ja viss sapakots, transportam ierodoties, tad rit raiti), summā ieskaitot divus studentus nesējus. No Teikas uz Antonijas ielu tikām cauri ar 75 eur (tāpēc, ka lielais kravenieks nevarēja ietikt vārtu rūmē, bija tālu jānes, attiecīgi ieilga process).

Atbildēt


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jan. 5., 2015 - 12:49 pm
#

izstāstīšu, kā man ar šo gāja.
es pirms pāris nedēļām šito štelli darīju pirmoreiz mūžā bez cibas talkas un ar pārvākšanās servisu, un pēc visu ieteikumu un antiieteikumu apkopošanas paliku pie "nemokies, piezvani marekam". ļoti zolīdi, kruta visu satin plēvēs, un mašīnā tetri saliek tik nenormāli kruta, ka man mute palika vaļā, un es zināmās aprindās esmu izslavēts tetrismāsters.
vēl manā šortlistē bija kravastaksometrs.lv, kuru sākotnēji tepat cibās ieteica kā "forši sērferi brīvajā laikā pārvadā lietas", tad izrādījās, ka tas ir tas kravastaksometrs.lv, un tad dabūju par viņiem šādu komentāru iz svaigas pieredzes:
"slikta pieredze ar kravastaksometrs puišiem, lai arī puši jauki, mazliet neapdomīgi- atnāca, paķēra milzu koridora skapi ar visām atvilknēm, durvīm pusvirus, pusstāvā tas viņus pievārēja, izkrita durvis sasitās stikls. Puiši ļoti sabēdājās un atteicās no darbiņa. Piezvanīju pirmajiem no ss, adekvāti izplānoja savas spējas, iznesa, aizveda, sanesa, salika pa vietām visu, kur ierādīju."
un tā kā man ir viens skapis ar stikla durvīm un sentimentālu vērtību, neriskēju šitiem piedāvāt.

Atbildēt