Dzērveņu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2014 | 04:14 pm
posted by: digna in pajautaa

Kas notiks, ja es sabēršu dzērvenes sulu spiedē, sulu ieliešu pudelē un ielikšu ledusskapī? Cik ilgi tādu var glabāt un vai vispār var?
Kā var uztaisīt stipro, šķaidāmo dzērveņu sulu bez cukura? Internets man dod padomus tikai par morsu un saldām suliņām.

Sulu katla ar krāniņu nav un caur sietu es vairs nekad mūžā neko neberzīšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

from: [info]petro
date: Sep. 26., 2014 - 12:57 pm
#

Tiek pļāpāts arī, ka karsējot virs 60 grādiem, jau pirmajās minūtēs aiziet bojā vairāk kā puse no vitamīniem. Bet mēs taču neklausīsimies uz tādām pļāpām vai ne?

Atbildēt | Iepriekšējais