pajautaa

Biešu aukstā zupa

« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa

Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Aug. 27., 2014 - 08:41 pm
#

Vari bieti ar kartupeli vaariit kopaa, bet biete vaariisies (videeji) divreiz ilgaak. Visu, protams, ar mizu.
Tehnologjijas nav, vismaz man. Saaku riiveet ar to kas mazaak smeeree rokas.
Olu uzriivee kad jau uzliets shkidrums.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:43 pm
#

O, paldies! Tad sanāk, ka bieti jārīvē jau vārītā stāvoklī.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:44 pm
#

protams ;)
visu jāsmalcina jau vārītā stāvoklī :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:51 pm
#

Paldies! Nu, bietes, sarauj!

Atbildēt | Iepriekšējais