pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 19., 2014 | 04:37 pm
posted by: reportiere in pajautaa

Jau laikus atvainojos par naivu jautājumu, bet vai ir kāds likums, kas mani kā kaimiņu aizsargā no cita kaimiņa uzmācīgas rīcības?

Ir ļoti nepaveicies ievākties vienu stāvu augstāk virs - kā rādās - garīgi slima cilvēka. Slimība izpaužas pārspīlētā uztraukumā par katru sīkāko troksni (un es tiešām domāju katru sīkāko - pat ar visu ievākšanos nav atskaņota skaļa mūzika, nav aicināti ciemiņi, nav grūstītas mēbeles, ir tikai liktas grāmatas plauktos un staigāts pa dzīvokli (jā, staigāts nevis lēkāts)). Diennakts laikā kaimiņš jau 2 reizes ir sūdzējies. Pēc pirmās reizes vakarā tika nospriests, ka varbūt tiešām par skaļu pārvietojamies, bet no rīta nāca sūdzēties, ka naktī esot remontējuši dzīvokli. Reālā situācija - naktī gulējām, tiesa gan, arī mūs pamodināja kāds troksnis, bet kaimiņš netic, ka tas nav mūsu radīts.

Dzīvokļa saimniece par šo kaimiņu brīdināja jau iepriekš, tāpat ceru, ka cilvēkam varbūt tomēr aizies, bet gadījumā, ja nē, ļoti gribētu šo jautājumu izskaidrot no likuma viedokļa - es cilvēkam netraucēju, to varu apstiprināt arī likumsargu priekšā, savukārt, regulāra zvanīšanās pie manām durvīm man gan traucē, un to es labprāt darītu zināmu arī kaimiņam.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]khosmos
date: Jun. 19., 2014 - 05:28 pm
#

varbūt vajag kaimiņam darīt zināmu to, ka traucētājs ir viņš pats.

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Jun. 19., 2014 - 05:48 pm
#

uz to arī tēmēju, bet gribētu zināt, vai man tā būs tikai tukša plātīšanās vai ir arī kāds likums, kas šajā gadījumā aizsedz manu mugurpusi :)

Atbildēt | Iepriekšējais