kitchen chemistry

« previous entry | next entry »
Apr. 2., 2014 | 11:12 am
posted by: dzeina in pajautaa

Ko es darīju nepareizi?

Uzcepu vēja kūkas. Sāku gatavot pildījumu. Sakūlu putukrējumu ar cukuru stingrās putās. Tikko kā piekūlu klāt vanilīnu, sarīvētu citrona mizu un biezpienu, radās šķidra pļurza.
Otrajā mēģinājumā sakūlu jau citu putukrējumu. Biezpienu nospiedu caurdurī, lai max sauss. Šoreiz iecilāju putukrējumā kopā ar to pašu vanilīnu un citronu - atkal konsistence tālu no vēlamās. Nedaudz labāka, bet tomēr ne tāda, kā vajag.

Trakākais, ka iepriekšējās reizes viss normāli izdevies. Un es nespēju atcerēties, vai tiešām būtu darījusi ko savādāk.

Jūsu versijas, kur problēma? Katrā no reizēm tika izmantots cits putukrējums un cits biezpiens.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

from: [info]vilibaldis
date: Apr. 2., 2014 - 11:37 am
#

tu citronam sulu vai miziņu ņēmi? ja sulu, tad tur arī ir vaina- sarāva krējumu pārslās

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Apr. 2., 2014 - 11:42 am
#

āāā, jā, es piepilināju gan
paldies

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Apr. 2., 2014 - 11:45 am
#

:) krējumam drīkst tikai miziņu

Atbildēt | Iepriekšējais