kitchen chemistry
Apr. 2., 2014 | 11:12 am
No:: dzeina
Ko es darīju nepareizi?
Uzcepu vēja kūkas. Sāku gatavot pildījumu. Sakūlu putukrējumu ar cukuru stingrās putās. Tikko kā piekūlu klāt vanilīnu, sarīvētu citrona mizu un biezpienu, radās šķidra pļurza.
Otrajā mēģinājumā sakūlu jau citu putukrējumu. Biezpienu nospiedu caurdurī, lai max sauss. Šoreiz iecilāju putukrējumā kopā ar to pašu vanilīnu un citronu - atkal konsistence tālu no vēlamās. Nedaudz labāka, bet tomēr ne tāda, kā vajag.
Trakākais, ka iepriekšējās reizes viss normāli izdevies. Un es nespēju atcerēties, vai tiešām būtu darījusi ko savādāk.
Jūsu versijas, kur problēma? Katrā no reizēm tika izmantots cits putukrējums un cits biezpiens.
Uzcepu vēja kūkas. Sāku gatavot pildījumu. Sakūlu putukrējumu ar cukuru stingrās putās. Tikko kā piekūlu klāt vanilīnu, sarīvētu citrona mizu un biezpienu, radās šķidra pļurza.
Otrajā mēģinājumā sakūlu jau citu putukrējumu. Biezpienu nospiedu caurdurī, lai max sauss. Šoreiz iecilāju putukrējumā kopā ar to pašu vanilīnu un citronu - atkal konsistence tālu no vēlamās. Nedaudz labāka, bet tomēr ne tāda, kā vajag.
Trakākais, ka iepriekšējās reizes viss normāli izdevies. Un es nespēju atcerēties, vai tiešām būtu darījusi ko savādāk.
Jūsu versijas, kur problēma? Katrā no reizēm tika izmantots cits putukrējums un cits biezpiens.