kitchen chemistry

« previous entry | next entry »
Apr. 2., 2014 | 11:12 am
posted by: dzeina in pajautaa

Ko es darīju nepareizi?

Uzcepu vēja kūkas. Sāku gatavot pildījumu. Sakūlu putukrējumu ar cukuru stingrās putās. Tikko kā piekūlu klāt vanilīnu, sarīvētu citrona mizu un biezpienu, radās šķidra pļurza.
Otrajā mēģinājumā sakūlu jau citu putukrējumu. Biezpienu nospiedu caurdurī, lai max sauss. Šoreiz iecilāju putukrējumā kopā ar to pašu vanilīnu un citronu - atkal konsistence tālu no vēlamās. Nedaudz labāka, bet tomēr ne tāda, kā vajag.

Trakākais, ka iepriekšējās reizes viss normāli izdevies. Un es nespēju atcerēties, vai tiešām būtu darījusi ko savādāk.

Jūsu versijas, kur problēma? Katrā no reizēm tika izmantots cits putukrējums un cits biezpiens.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Strēlniece

from: [info]str
date: Apr. 2., 2014 - 11:22 am
#

neesmu taisījusi, bet parunāt varu.
pēc receptēm- cukuru ar biezpienu tikai jauc. saldo krējumu puto bez nekā un piejauc biezpiena masai

Atbildēt | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Apr. 2., 2014 - 11:28 am
#

Hmm. Bet šādi es, šķiet, nekad neesmu darījusi.

Atbildēt | Iepriekšējais