pajautaa

Veģetārās krēmzupas

« previous entry | next entry »
Jan. 28., 2014 | 05:41 pm
posted by: maigs in pajautaa

Dārgie cibieši,

Neturiet sveces zem pūra un padalieties ar savām (praksē izmēģinātām,) labu atzītu esam, veģetāro krēmzupu receptēm, kurām nevienojat klāt saldo krējumu vai sieru.


Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

from: [info]spuldziite
date: Jan. 28., 2014 - 10:39 pm
#

Kā bāze- ķiploks, sīpols akcepts eļļā, tad liek pasutināties pāris minutes vai nu ķirbi, vai saldētus zaļos zirnīšus, vai saldos kartupeļus, vai pastinakus , vai selerijas sakni vai da jebko, pievieno pāris glāzes dārzeņu buljonu un ļauj uzburbuļoties (sakņveidīgos un ķirbjveidīgos pavāra ilgāk), tad visu sablenderē un ļauj vēlreiz uzvārīties, pievienojot vēl buljonu, ja ir par biezu. Zaļo zirnīšu variantā pirms buljona pievienošanas no katla izņem krūzīti zirnīšus, kurus pievieno beigās pēc sablenderēšanas atpakaļ. Zirnīšu un paprikas zupas uzvāra vienreiz, savādāk krāsa būs pelēcīga. No garšvielām pie mum's ir etablējusies piparmētra zirnīšu zupai, balsamiko krēms seleriju suņu zupai, ingvers saldajiem kartupeļiem, ķirbis liekam klāt čilli, paprikas zupu taisām uz pusi ar tomātiem.

Atbildēt | Diskusija


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Jan. 28., 2014 - 10:44 pm
#

selerijas suņu zupa :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Damn you Autocorrect

from: [info]spuldziite
date: Jan. 28., 2014 - 11:18 pm
#

Tas tā, garšai!

Atbildēt | Iepriekšējais