Jan. 28., 2014 | 10:39 pm
No:: spuldziite

Kā bāze- ķiploks, sīpols akcepts eļļā, tad liek pasutināties pāris minutes vai nu ķirbi, vai saldētus zaļos zirnīšus, vai saldos kartupeļus, vai pastinakus , vai selerijas sakni vai da jebko, pievieno pāris glāzes dārzeņu buljonu un ļauj uzburbuļoties (sakņveidīgos un ķirbjveidīgos pavāra ilgāk), tad visu sablenderē un ļauj vēlreiz uzvārīties, pievienojot vēl buljonu, ja ir par biezu. Zaļo zirnīšu variantā pirms buljona pievienošanas no katla izņem krūzīti zirnīšus, kurus pievieno beigās pēc sablenderēšanas atpakaļ. Zirnīšu un paprikas zupas uzvāra vienreiz, savādāk krāsa būs pelēcīga. No garšvielām pie mum's ir etablējusies piparmētra zirnīšu zupai, balsamiko krēms seleriju suņu zupai, ingvers saldajiem kartupeļiem, ķirbis liekam klāt čilli, paprikas zupu taisām uz pusi ar tomātiem.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: