pajautaa

Veģetārās krēmzupas

« previous entry | next entry »
Jan. 28., 2014 | 05:41 pm
posted by: maigs in pajautaa

Dārgie cibieši,

Neturiet sveces zem pūra un padalieties ar savām (praksē izmēģinātām,) labu atzītu esam, veģetāro krēmzupu receptēm, kurām nevienojat klāt saldo krējumu vai sieru.


Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Jan. 28., 2014 - 07:12 pm
#

mana tomātzupas recepte ir klasiskā - sīpoli, ķiploki eļļā un sviestā, karote miltu biezumam, tad mizots tomātu konservs ar visu sulu, mazliet buljona, lauru lapas. burbulē kādas min. 20, laurenes izņem, sablenderē zupu un, vēlreiz uzkarsējot, pievieno pesto (to kas no bazilika un dženovas). šķīvī jau uz vēlēšanos pievieno gaišās maizes nedaudz ķiplokotus grauzdiņus un pa šķēlītei mocarellas siera.

ķirbju biezzupu gatavoju tikai vienreiz, beigās pievienoju kausēto sieru in nožēloju, jo tas pārāk nomaigoja garšu. sastāvā bija arī sīpols, ķiploks, selerija un kālis.

Atbildēt