_re_

Jan. 28., 2014 | 07:12 pm
No:: _re_

mana tomātzupas recepte ir klasiskā - sīpoli, ķiploki eļļā un sviestā, karote miltu biezumam, tad mizots tomātu konservs ar visu sulu, mazliet buljona, lauru lapas. burbulē kādas min. 20, laurenes izņem, sablenderē zupu un, vēlreiz uzkarsējot, pievieno pesto (to kas no bazilika un dženovas). šķīvī jau uz vēlēšanos pievieno gaišās maizes nedaudz ķiplokotus grauzdiņus un pa šķēlītei mocarellas siera.

ķirbju biezzupu gatavoju tikai vienreiz, beigās pievienoju kausēto sieru in nožēloju, jo tas pārāk nomaigoja garšu. sastāvā bija arī sīpols, ķiploks, selerija un kālis.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: