pajautaa

mazs kaķītis

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2013 | 05:34 pm
posted by: ululate in pajautaa

ko mazam kaķēnam var dot ēst no cilvēku pārtikas? gribas, lai izaudzis liels arī šo to ēstu no parastiem ēdieniem, mūsu vecais runcis ēd tikai kaķu barību un reizēm, ja ir ļoti labā noskaņojumā, tad jēlu gaļu, nekas cits neinteresē.

biezpienu var dot kaķēnam? šodien viņš apēda sieru no manas maizītes, norija, ka es nepaspēju pat acis samirkšķināt. to pašu jēlo gaļu (smalki sagrieztu) var dot? dodam, protams, arī kaķēniem paredzētu barību no veikala. kaķēnam ir ap 3-4 mēnešiem.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

from: [info]sursurs
date: Dec. 3., 2013 - 08:05 pm
#

man vienbrīd, kad galīgi bija švaki ar naudām, kad studēju, baroju kaķi arī ar samaisītiem zijvu tefteļiem ar auzu pārslām :D Nekas ļauns nenotika. Bet nu tas kaķis nebija skubināms - ēda visu, vienreiz oliku vārītus cūku ribiņu kaulus, lai šis apgrauž skrimšļus apkārt - kad nākamreiz apskatījos, izrādījās šsi bija nolocījis tos kaulus pa tīro :O

Ā - manējais bija traks uz ķirbjveidīgajiem - melones ēda, ķirbi kad taisīju, uzleca uz galda un ar tādu apetīti aprija ķirbja iekšas (tās, kur sēklas) tā it kā tas būtu kaut kas visgaršīgākais pasaulē. Domāju arī to, kas tur rakstīts kā ne ļoti vēlams reti un pavisam mazos daudzumos, ja iedos, nekas arī nenotiks. cik kaķi neiek baroti diendienā ar jēlām zivīm, tad jau viņiem visiem vajadzēja būt apmirušiem jau. Tas pats ar piena produktiem - reti un maz nekas nenotiks, ja vien nav kkāda ūbervārīga šķirne...

Atbildēt | Diskusija


zivs

from: [info]zivs
date: Dec. 3., 2013 - 09:03 pm
#

ar samaisītiem zijvu tefteļiem?
es, protams, saprotu, ka kaķis jābaro arī beznaudas apstākļos, bet tas nu ir komplekts kaķa veselības sabeigšanai: asā tomātu mērce, sāls, pipari.
pats tādus ēdu, tāpēc labi zinu kā tas garšo.

Atbildēt | Iepriekšējais