pajautaa

« previous entry | next entry »
Nov. 15., 2013 | 01:46 pm
posted by: starsailor in pajautaa

Kur nopirkt labu truša eko gaļu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Nov. 15., 2013 - 01:58 pm
#

jā, pati nekad neesmu pirkusi, vienmēr tikai brīnijusies,ko no viņa lai taisa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Nov. 15., 2013 - 01:58 pm
#

gan jāatzīst, ka kādu laiku neesmu bijusi, bet agrāk,kad pirku subproduktus sunim, gandrīz vienmēr trusis gulēja pa visu vitrīnu izlaidies.

Atbildēt | Iepriekšējais


starsailor

from: [info]starsailor
date: Nov. 15., 2013 - 02:03 pm
#

Man zīdainim, pati neēdu, arī nezinu, ko no tā lai taisa :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Nov. 15., 2013 - 02:53 pm
#

Vienu laiku es trušus daudz ēdu, bet tagad drusku piemirsies. Veselu trusi sadala līdzīgi kā vistu, visas kājas nost, tikai rumpis ir garāks, tur sanāk divas daļas - krūškurvis un mugura ar fileju.

Kājas un muguru var cept, vairs īsti neatceros ko liku klāt, bet šķiet ar ķiplociņu, pipariņu un drusku sāli bija ļoti labi īpaši cepammaisos. Vēl ļoti garšīgi ir sutināt pannā kopā ar diezgan daudz sarīvētiem burkāniem, sanāk ļoti garšīgi uzreiz ar mērcīti. Ja grib ātrāk mīkstāku gaļu, tad iepriekš var likt kivi marinādē, man šķiet, ka strādāja (šis bija ieteikums no fotoreceptes.lv, tur ir arī konkrēta recepte)

Gan no kājām (tas gan tā izšķērdīgi), gan krūškurvja var vārīt zupu - sanāk gandrīz kā vistas zupa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Nov. 15., 2013 - 07:15 pm
#

paldies

Atbildēt | Iepriekšējais