smille

Nov. 15., 2013 | 02:53 pm
No:: smille

Vienu laiku es trušus daudz ēdu, bet tagad drusku piemirsies. Veselu trusi sadala līdzīgi kā vistu, visas kājas nost, tikai rumpis ir garāks, tur sanāk divas daļas - krūškurvis un mugura ar fileju.

Kājas un muguru var cept, vairs īsti neatceros ko liku klāt, bet šķiet ar ķiplociņu, pipariņu un drusku sāli bija ļoti labi īpaši cepammaisos. Vēl ļoti garšīgi ir sutināt pannā kopā ar diezgan daudz sarīvētiem burkāniem, sanāk ļoti garšīgi uzreiz ar mērcīti. Ja grib ātrāk mīkstāku gaļu, tad iepriekš var likt kivi marinādē, man šķiet, ka strādāja (šis bija ieteikums no fotoreceptes.lv, tur ir arī konkrēta recepte)

Gan no kājām (tas gan tā izšķērdīgi), gan krūškurvja var vārīt zupu - sanāk gandrīz kā vistas zupa.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: