« previous entry | next entry »
Okt. 21., 2013 | 02:37 pm
posted by: redrum in pajautaa

Vai kādam šeit ir bijusi pieredze ar Latvijā iegādātām precēm, kurām oficiālu garantijas (un pēc garantijas) remontu nav iespējams veikt Latvijā? Piemēram, Lenovo, Sony Vaio, Motorola, Nikon. Interesē konkrēti stāsti.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

barvins

from: [info]barvins
date: Okt. 21., 2013 - 03:04 pm
#

Asus Transformeris vairs nelādēja bateriju, atdevu servisa kantorī ("Servisa ICT", laikam), šie sūtīja uz Čehiju remontēt, pēc pāris nedēļām dabūju atpakaļ - strādājošu, bet viena skrūvīte no korpusa bija pazudusi.

Atbildēt


from: [info]unpy
date: Okt. 21., 2013 - 03:14 pm
#

Sen neesmu sekojis jaunumiem industrijā, vai tad Servicenet http://www.servicenet.lv/lv/home/manufacturers būtu bankrotējis, ka Lenovo vairs neservisē?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]redrum
date: Okt. 21., 2013 - 04:26 pm
#

Firma Latvijā pirktu laptopu nesa uz remontu. Servicenets saka, ka 11 mēnešus kā beigusies garantija. Teica, ka nelabos, lai sūtot uz Vāciju un pateica, ka tas vispār nav biznesa laptopa modelis, bet gan priekš mājas lietotājiem, tāpēc neņemšot pretī :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Okt. 21., 2013 - 03:22 pm
#

Nikon amatieru tehniku, šķiet, remontē tepat Latvijā. Savulaik sūtīja uz Tartu. Pro tehniku visam reģionam remontē tikai Zviedrijā. Saremontēja bez problēmām.

Atbildēt


Cool story, bro

from: [info]huinja
date: Okt. 21., 2013 - 04:09 pm
#

MSI laptopus varot labot tikai Lietuvā. To man teica Servisa ITC. Ekrānam konstrukcijas brāķis-eņģes lauž ap sevi plastmasu. Bet sūtīt uz Lietuvu tādā stāvoklī nevar. Beigās tēvs salaboja un neko, kādu laiku vēl bija OK.

Atbildēt


from: [info]baltie_zushi
date: Okt. 21., 2013 - 07:49 pm
#

Par oficiālajiem nemācēšu teikt, bet lenovo jau nu nav problēmu saremontēt (vismaz thinkpadus), pilns ēbrejs ar rezerves daļām, vaio lokālais serviss nav bijis nekad imho, un ražotājs noliedz tirgot rezerves daļas, tāpēc arī ēbrejā nekā nav, šī paša iemesla dēļ nav vērts pirkt arī asus, motorolai arī neatminos ka būtu bijis lokālais serviss un pārstāvis sen jau izbeidzies, nikon jau ļoti sen sūta uz zviedriju un tagad laikam pat uz kaut kādu portugāli
Bet nelokālie garantijas servisi, vismaz datorlietām, pārsvarā leišos un poļos, tur var nākties gaidīt 2-4 nedēļas

Atbildēt


from: [info]kkkungs
date: Okt. 21., 2013 - 08:29 pm
#

Kur tas laiks, kad US of A pirktu COMPAQ laptopu labot sūtīja atpakaļ uz US of A.

Kad pienāca laiks otram tādam pašam, konstatējām, ka nav vērts. Jauns tepat maksās mazāk, nekā uz štatiem sūtīt, lai barošanu apmaina, ha.

Atbildēt