pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2013 | 11:19 am
posted by: zazazumm in pajautaa

Jautājums maketētājiem!
Vai no ai formāta faila, var izveidot drukas failu? Nepieciešams krekliņa apdrukai .. un varbūt kāds var ieteikt arī krekliņu apdrukātajus, kuri var palīdzet steidzamos gadījumos?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Maijs. 5., 2013 - 11:41 am
#

Principā visiem normēliem kantoriem, tas Illustrators būtu jāņem pretī. Vari pieklājības pēc saglabāt kā eps, tas ir industrijas standarts. Tikai atceries fontus nokaut.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]digna
date: Maijs. 5., 2013 - 12:46 pm
#

Tie popsī kantori tak drukā no jepegām:
"Tekstus un bildes, ko vēlaties uzdrukāt uz krekla, iespējams iesniegt elektroniski sūtot uz e-pastu (attiecīgi, kurā vietā veicat pasūtījumu) vai arī CD diskā vai USB flešatmiņā, .jpg vai .bmp formātā. Bildes ir iespējams arī ieskenēt veikalā uz vietas."

Tādā gadījumā File->Export->(save as type)JPG->Save.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Maijs. 5., 2013 - 12:49 pm
#

Tas bija no T-bodes. Uzvelckreklu ņem arī .ai

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]adelise
date: Maijs. 5., 2013 - 12:42 pm
#

Nezinu par failiem, bet man vajadzēja kreklu ar diezgan rupju uzrakstu, kuru uztaisīju uzvelckreklu.lv mājaslapā, pietam, tur nebija opcijas fontam [bija, bet nestrādāja] uzlikt treknrakstu, ko pierakstīju klāt komentāros un cerēju, ka uzliks. Uzlika, pēc trīs dienām krekls bija klāt un izskatījās vēl labāk nekā cerēts.

Atbildēt


porkus

from: [info]porkus
date: Maijs. 5., 2013 - 03:29 pm
#

drukas failu failu - tā kā PDF vai PS (PostScript) failu?
Vai tā, lai nezināms printeris nezināmā tehnikā no tā ko A Ilustrātors rāda uz ekrāna nodrukā 1 vai 1000 smukus kreklus?

steidzami gadījumi ir viena lieta, bet kreklu daudzums + prasības pret galaprodukta izskatu un drukas kvalitāti ir cita

Ja kreklu vajag daudzumos no 1 - 100, + krāsas = no melnbalta lidz pilnkrāsu, un vajag ātri tad visracionālāk ir izmantot drukātāju, kuram ir DTG printeris (Direct To Garment Printer). DTG principā ir tekstilizstrādājumiem pielāgots/modificēts/dizainēts tintes spļāvej' printeris - bilde uz krekla tiek uzdrukāta tieši, papildus lietojot vienkāršu ķīmisku priekš/pēcapstrādi, lai bilde pēc, vismaz, pirmajām mazgāšanas reizēm nesabojājās.

Rīgā, cik zinu, vienīgā vieta (varbūt ir citas) ar vidēji labu kvalitāti ir: UzvelcKreklu http://www.uzvelckreklu.lv / par to kā jāsagatavo darbi, vislabāk ir kontaktēsies ar viņiem pašiem, jo weblapā ātrumā tas nav atrodams

Ja krekls der arī uz poliestera auduma, tad var meklēt drukātājus, kuri izmanto sublimācijas krāsu/printera metodi - tādi kādreiz Rigā bija vairāki, bet tagad nezinu. UzvelcKreklu, liekas, piedāvā arī sublimācijas druku.

Viss pārējais attiecās uz sietspiedi un citām speciālām tehnikām, ko šobrīd laikam neapskatīsim.


Steidzamos gadījumos (cik steidzamos???) varu palīdzēt ar dajebko & dajebkādām prasībām + kreklu un citu izstrādājumu uzvēle nosacīti ir bezgalīga - ir tikai viena problēma: no Rīgas atrodos 6764 km attālumā & lai arī lidmašīnas lido ātri, 1 krekla izmaksas, piegādājot to no šī gala 2 - 3 dienās, var izskatīties nedaudz nesimpātiskas.

Atbildēt