es nez, katrai lietai ir savs efektivitātes koeficients - es parasti piemetu gāzes ar elektrības rēķinu un secinu, ka sildīt ir jauki un pie tā arī palieku ;)
es nekalkulēju kas sanāk dārgāk vai lētāk - es daros kā man uznāk - gan uz plīts, gan mikrenē, gan fritētājā..
gadās ka kādas pāris nedēļas no vietas dzīvoju tikai no mikrenē gatavotā vai fritētiem ēdieniem, kaut arī apzinos ka tas viss (it īpaši fritētie) ir gauži kaitīgs organismam tik koncentrētās devās :)
a tā normāli es mikreni izmantoju tikai kaut kā atsildīšanai, ja vajag tikai vienu porciju sev pašai atsildīt vai kaut kā ātrai uzkarsēšanai, ja piemērpēc topošajai ēdmaņai prasās kāds ingredients papildus liekams karsts, bet cūkot vēl lieku katlu vai pannu dēļ tāda štrunta žaba lauž :)
kaut kā atsaldēšanai es mikreni lietoju ļoti, ļoti reti - man patīk atlaidināt sasalušus produktus normālā režīmā - izņem no marazilkas vokorā, atstāj prosta leskapī pa nakti, abet no rīta izliek uz virtuves galda, lai atlaidinās līdz galam :)
from: eermaniitis
date: Feb. 1., 2013 - 11:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Feb. 1., 2013 - 11:45 pm
#
gadās ka kādas pāris nedēļas no vietas dzīvoju tikai no mikrenē gatavotā vai fritētiem ēdieniem, kaut arī apzinos ka tas viss (it īpaši fritētie) ir gauži kaitīgs organismam tik koncentrētās devās :)
a tā normāli es mikreni izmantoju tikai kaut kā atsildīšanai, ja vajag tikai vienu porciju sev pašai atsildīt vai kaut kā ātrai uzkarsēšanai, ja piemērpēc topošajai ēdmaņai prasās kāds ingredients papildus liekams karsts, bet cūkot vēl lieku katlu vai pannu dēļ tāda štrunta žaba lauž :)
kaut kā atsaldēšanai es mikreni lietoju ļoti, ļoti reti - man patīk atlaidināt sasalušus produktus normālā režīmā - izņem no marazilkas vokorā, atstāj prosta leskapī pa nakti, abet no rīta izliek uz virtuves galda, lai atlaidinās līdz galam :)
Atbildēt | Iepriekšējais