tante

Feb. 1., 2013 | 11:45 pm
No:: tante

es nekalkulēju kas sanāk dārgāk vai lētāk - es daros kā man uznāk - gan uz plīts, gan mikrenē, gan fritētājā..

gadās ka kādas pāris nedēļas no vietas dzīvoju tikai no mikrenē gatavotā vai fritētiem ēdieniem, kaut arī apzinos ka tas viss (it īpaši fritētie) ir gauži kaitīgs organismam tik koncentrētās devās :)

a tā normāli es mikreni izmantoju tikai kaut kā atsildīšanai, ja vajag tikai vienu porciju sev pašai atsildīt vai kaut kā ātrai uzkarsēšanai, ja piemērpēc topošajai ēdmaņai prasās kāds ingredients papildus liekams karsts, bet cūkot vēl lieku katlu vai pannu dēļ tāda štrunta žaba lauž :)


kaut kā atsaldēšanai es mikreni lietoju ļoti, ļoti reti - man patīk atlaidināt sasalušus produktus normālā režīmā - izņem no marazilkas vokorā, atstāj prosta leskapī pa nakti, abet no rīta izliek uz virtuves galda, lai atlaidinās līdz galam :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: