pajautaa

Vai Tu lieto planšetdatoru?

« previous entry | next entry »
Nov. 18., 2012 | 12:48 am
posted by: avatar in pajautaa

Ja Tev ir planšetdators (7" vai 10"), kādiem darbiem Tu to lieto, un vai ikdienā ir parocīgs, vai arī vairāk krāj putekļus?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Nov. 18., 2012 - 01:13 am
#

Meili, nets utt. defaultā...
Bezmaksas ziņu sūtīšana caur WhatsApp (prakstiski, ja darbs daudz ar neLatviju saistīts)...
Navigācija priekš auto - eleganti un ērti
Grāmatu lasīšanai nupat sāku izmantot (tā token ir "zaraza" - aplipina tā, ka neatrauties)
Muzons protams
utt.

Lietoju ikdienā - ļoti prakstiska ierīce...
Putekļus nekrāj noteikti :)

Atbildēt | Diskusija


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Nov. 18., 2012 - 09:49 am
#

Cik collīgu Tu lieto? Kā izmanto to navigācijai? Es navigācijai izmantoju pieccollīgo Samsung Galaxy Note un nevaru īsti iedomāties, kur liktu vēl lielāku, jo īsti vietas mašīnas panelī nau. Nu, 7-collīgo vēl varbūt kaut kur iestūķētu, bet lielāku toč nē.

Atbildēt | Iepriekšējais


.

from: [info]kaplacis
date: Nov. 18., 2012 - 01:31 am
#

parocīgi un ļoti ērti, lai gan, jāatzīst, ka visu to var izdarīt arī uz laba viedtālruņa. bet putekļus nekrāj, nē, pirkumu noteikti nenožēloju.

Atbildēt


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Nov. 18., 2012 - 10:43 am
#

Pārsvarā lieto bērni 8&3 visādiem niekiem- multenes, spelites. Pati esmu lietojusi ceļojumos, kā e-readeri, bet sapratu ka bezjēdzīgi staipīt līdzi lieku gadžetu un tagad ceļā pietiek ar iphone un mājās laptops tomēr ir praktiskāka un ērtāka izvēle. Es uzskatu, ka patreiz planšetēm ir ierobežots pielietojums un, ja ir lieka nauda, to var iepirkt, nu vienkārši tā, krutumam. Es balsoju par jaunajiem, mega plānajiem un vieglajiem airiem un/vai ultrabookiem un smaartfouniem

Atbildēt


from: [info]jealousy
date: Nov. 18., 2012 - 11:22 am
#

Lietoju visam. Nomainīju laptopu pret ipadu. Daudz ērtāk paņemt līdz un paveikt var teju visu to pašu. Ir gan lietas, kas darās neērtāk, bet ir daudzas lietas, kas ir krietni ērtākas.
Lasu internetus, gan tieši, gan saglabātā veidā instapaperī, ielādēju un apstādāj bildes no fočika. Rakstu. Kā reiz šobrīd bakstu stiklā un gatavoju rakstus darbam. Grāmatas lasu maz, neatliek laika starp visu pārējo lasāmo.
Spēlēju spēles. Gan golovolomkas, gan šūterus.
Īsāk sakot, putekļus šobrīd krāj galda dators, bet planšete ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa.

Atbildēt | Diskusija


Avatars

from: [info]avatar
date: Nov. 18., 2012 - 11:24 am
#

7 vai 10 collas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]jealousy
date: Nov. 18., 2012 - 11:37 am
#

9.7 :)

Atbildēt | Iepriekšējais


unima

from: [info]unima
date: Nov. 18., 2012 - 11:54 am
#

Šobrīd jūzoju iPad2. Darbam praktiski neizmantoju, jo daudz braukāju apkārt un 10 (9.7) collas, subjektīvi, ir par lielu. Savulaik biju iegādājies 7" Galaxy Tab. Ideāls izmērs un ergonomika, bet nevarēju izturēt gļukaino androīdu. Jau sen sapņoju par 7" iPad un šogad mans sapnis ir piepildījies, tagad tik gaidu, kad iPad mini būs pieejams iegādei LV (2 gadu garantija ir svarīgāk par augstāko cenu).
Mana pieredze ir tāda - ja vairāk laika pavadi mājās vai birojā - 10", ja tomēr vairāk jābraukā, jāstaigā apkārt un ierīce jāizmanto ceļā - 7" ir ideāls izmērs. Viennozīmīgi ar 3G!

Atbildēt


matēta

from: [info]spuldziite
date: Nov. 18., 2012 - 12:31 pm
#

grāmatu lasīšanai (montano) un dažādu online žurnālu lasīšanai,filmu skatīšanai, kalendārs, to do listes, pdf reader universitātes darīšanām, mūzika, bilžu apskatīšanai/rediģēšanai/kārtošanai (caur picasa), google talk etc etc

pāris dienas lietoju nexus 7 ar 3g, pirms tam bija samsung galaxy 10.1n, par abiem nekādu sūdzību, tomēr 10 collas bija ikdienai nedaudz par lieluun lēnu, ja salīdzina ar nexus.

Atbildēt


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Nov. 18., 2012 - 12:39 pm
#

10", interneta browsēšanai, epastiem, interneta piekļuvei tur, kur nav WiFi, grāmatu lasīšanai, remotai tv kontrolei, utt.

ja jāiet uz būvobjektu, ņemt planšetnieku ar digitāliem plāniem daudz ērtāk nekā A0 izdrukas.

Atbildēt


from: [info]divi_g
date: Nov. 18., 2012 - 12:51 pm
#

Kādus pusotrus-divus gadus ir 7 collu samsungs. Izmantoju faktiski tikai attālinātai piekļuvei darbam pie vajadzīgas, dažreiz auto navigācijai. Ērts ir nelielais izmērs, kas ļauj viņu ielikt pat kādā palielākā jakas vai bikšu kabatā, attiecīgi nevajag staipīt līdzi lapsi. Tomēr ērtam darbam vai izklaidei izmērs imho ir pārāk mazs.
Tagad dažas dienas ir 10 collu samsungs. Pagaidām liekas ļoti ērts lapša/datora aizstājējs mājās interneta brouzēšanai, epastu un dokumentu lasīšanai, mājas datora kontrolei utt. Tāpat varētu būt noderīgs arī navigācijā (7 collu ekrāns tomēr ir par mazu, ja vajag plānot uz priekšu). Tomēr šaubos, vai ir ērts ikdienas staipīšanai apkārt.

Atbildēt


watt

from: [info]watt
date: Nov. 18., 2012 - 01:21 pm
#

Man ir Nexus 7 un iPad (v2). Priekš browsēšanas iPad ir daudz labāks par 7". Uz 7" visi linki pārāk mazi, nevar trāpīt. Vispār, viss pārāk mazs, grūti kautko izlasīt bez zoom. Bet uz iPad praktiski nekādi zoom nav vajadzīgi...

Tā ka vairāk kā par sekundāru rotaļlietu es 7" nevaru ieteikt.

Atbildēt