« previous entry | next entry »
Okt. 5., 2012 | 07:38 pm
posted by: susure in pajautaa
taisu karamelizētas mandeles pēc šīs receptes http://www.draugiem.lv/no-sirds-uz-sird i/gallery/?pid=236444534#?pid=236444417
visu daru kā parasti, bet karamele nevis cietē un cukurojas, bet gan veido pretīgu glumu želeju, kas nepaliek šķidra pat vārot.
wtf?
ko darīt?
visu daru kā parasti, bet karamele nevis cietē un cukurojas, bet gan veido pretīgu glumu želeju, kas nepaliek šķidra pat vārot.
wtf?
ko darīt?
from: rasbainieks
date: Okt. 5., 2012 - 08:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nova
date: Okt. 5., 2012 - 08:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Okt. 5., 2012 - 09:13 pm
#
laika vairs nav, a uz rītdienu jāsacepj un jāsapako 1.5kg mandeļu.
nu ko- puse būs gardas un izskatīsies pretīgi, otrapuse perfekta.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Okt. 5., 2012 - 10:35 pm
#
Es mājās agŗāk pilināju vaniļas ekstraktu ja baigi gribējās
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Okt. 6., 2012 - 10:25 am
#
Citreiz vaniļas cukuru var taisīt pašrocīgi, iemetot cukura traukā vaniļas standziņu, tad lieta būs droša :)
Atbildēt | Iepriekšējais