« previous entry | next entry »
Okt. 5., 2012 | 07:38 pm
posted by: susure in pajautaa

taisu karamelizētas mandeles pēc šīs receptes http://www.draugiem.lv/no-sirds-uz-sirdi/gallery/?pid=236444534#?pid=236444417

visu daru kā parasti, bet karamele nevis cietē un cukurojas, bet gan veido pretīgu glumu želeju, kas nepaliek šķidra pat vārot.

wtf?

ko darīt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Okt. 5., 2012 - 08:50 pm
#

es gribētu aiziet uz bodi un nopirkt paku "normāls cukurs" :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nova

from: [info]nova
date: Okt. 5., 2012 - 08:56 pm
#

es arī:) jo man tā ir bijis,ka nesanāk nekāda karamele. paņemu citu cukuru un viss OK

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Okt. 5., 2012 - 09:13 pm
#

es atklāju ka problēma ir mazajā vanilīncukura paciņā

laika vairs nav, a uz rītdienu jāsacepj un jāsapako 1.5kg mandeļu.
nu ko- puse būs gardas un izskatīsies pretīgi, otrapuse perfekta.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


- [info]

from: [info]susure
date: Okt. 5., 2012 - 10:35 pm
#

neliec vispār vaniļas cukuru- tāda ir mana atziņa.
Es mājās agŗāk pilināju vaniļas ekstraktu ja baigi gribējās

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 6., 2012 - 10:25 am
#

Pieļauju, ka tas bija vaniļas cukurs ar cieti, tad nav brīnums, ka masa sanāca gluma.
Citreiz vaniļas cukuru var taisīt pašrocīgi, iemetot cukura traukā vaniļas standziņu, tad lieta būs droša :)

Atbildēt | Iepriekšējais