« previous entry | next entry »
Okt. 5., 2012 | 07:38 pm
posted by: susure in pajautaa

taisu karamelizētas mandeles pēc šīs receptes http://www.draugiem.lv/no-sirds-uz-sirdi/gallery/?pid=236444534#?pid=236444417

visu daru kā parasti, bet karamele nevis cietē un cukurojas, bet gan veido pretīgu glumu želeju, kas nepaliek šķidra pat vārot.

wtf?

ko darīt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

- [info]

from: [info]susure
date: Okt. 5., 2012 - 10:35 pm
#

neliec vispār vaniļas cukuru- tāda ir mana atziņa.
Es mājās agŗāk pilināju vaniļas ekstraktu ja baigi gribējās

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 6., 2012 - 10:25 am
#

Pieļauju, ka tas bija vaniļas cukurs ar cieti, tad nav brīnums, ka masa sanāca gluma.
Citreiz vaniļas cukuru var taisīt pašrocīgi, iemetot cukura traukā vaniļas standziņu, tad lieta būs droša :)

Atbildēt | Iepriekšējais