pajautaa

spēciņom nom nom nom

« previous entry | next entry »
Okt. 5., 2012 | 01:33 pm
mood: :)
music: Pixies - Tony's Theme
posted by: neoplasm in pajautaa

cibiņi, kuriem garšo ēst un gatavot - pastāstiet man, lūdzu, ko lai tādu garšīgu izveic ar spinātiem.
vissiltāk tiek velkomētas tur mērču un zupu receptes, bet par citām labām arī neraudāšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 5., 2012 - 03:47 pm
#

Zupa - novārīti gabaliņos sagriezti kartupeļi (ar visu vārāmo ūdeni, opcionāli - buljona kubiņš), klāt apcepti sīpoli un drusku ķiploka, blanšēti spināti, visu sablenderē, pievieno saldo krējumu un krēmzupa gatava.

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 5., 2012 - 03:50 pm
#

buljona kubiņš FAIL!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 5., 2012 - 04:07 pm
#

1)Buljona kubiņi ir dažādi (ir nopērkami arī tādi, kas sastāv tikai no garšaugiem un taukvielas, bez nātrija gļukomāta)
2)Tie, kam vienmēr pa rokai ir mājās vārīts dārzeņu vai gaļas buljons, protams, izmanto to, bet krist ģībonī, tiklīdz tiek pieminēti buljona kubiņi, ir vienkārši smieklīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 5., 2012 - 04:11 pm
#

Labi labi, bet kā lai nekrīt ģībonī no receptēm - izvāam liellopa kaulus un...piegāžam vegetta vai tamlīdzīgu kubinju āāāāā¹!!!!!!!!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Okt. 5., 2012 - 04:40 pm
#

kurš teica vegeta?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 5., 2012 - 05:11 pm
#

kurš teica kub..mjau?

Atbildēt | Iepriekšējais


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Okt. 5., 2012 - 04:31 pm
#

apgaismo, lūdzu, ko nozīmē blanšēti?
visādi citādi izklausās lieliski, es tikai gaļu noteikti liktu klāt:D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 5., 2012 - 04:36 pm
#

Uzlej verdošu ūdeni un tūlīt nolej nost. Kaut gan, ja tā padomā, šajā gadījumā es vienkārši sagriezu un iemetu zupā drusku pavārīt.

Atbildēt | Iepriekšējais