pajautaa

Psihoterapeits A.Šulcs

« previous entry | next entry »
Okt. 4., 2012 | 09:25 pm
posted by: sammer in pajautaa

Gribu dzirdēt Tavu personīgo saskarsmes pieredzi (kā klientam, pacientam) ar psihoterapeitu Artūru Šulcu.
Ar ko atšķiras no psihoterapeita vulgaris?
Cik maksā? Kur pieejams?
Dari man zināmu jebko, ko būtu svarīgi zināt, pirms piesakos uz vizīti?

Nets un viss tajā atrodamais jau +/- izbrauzēts.

Tencinu!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]augsne
date: Okt. 4., 2012 - 09:57 pm
#

Ir zināma viena ļoti, ļoti bēdīga pieredze. Tā kā stāsts ir dzirdēts ne no pašas klientes, nekas tur nav pierādāms un tā tālāk, neņemos stāstīt lietas, ko varētu noturēt par neslavas celšanu, tomēr man ir zināms pamats ieteikt cilvēkiem turēties no viņa pa gabalu. Šo var ņemt vērā un var neņemt, bet ļoti forši, ka interesējies - varbūt kādam citam ir labāka pieredze un, ja te ar to dalīsies un tiks nolemts apmeklēt tieši šo terapeitu, tāpat ir ļoti iespējams, ka tā var izvērsties par veiksmīgu sadarbību. To arī novēlu, ja tomēr izvēlies viņu!

Atbildēt | Diskusija


sammer

from: [info]sammer
date: Okt. 4., 2012 - 10:30 pm
#

Ar ko tas saistīts? Varbūt var kaut ko konkrētāk, kam pievērst uzmanību izvēloties ne-šo vai par-citu psihoterapeitu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]augsne
date: Okt. 5., 2012 - 12:39 pm
#

Principā piekrītu putnelim par veidu, kā vislabāk izvēlēties savu speciālistu. Man personīgi uzticamāks liekas šeit atrodamais psihoterapeitu saraksts - http://psihoterapija.lv/2/ -, bet tas gan vairāk, domājot racionāli, nevis intuitīvi. Ja Tev kāds pazīstams cilvēks apmeklē psihoterapiju un Tev pēc atstāstītā ir licies, ka tādu terapeitu Tu gribētu, tad vari palūgt, lai tas cilvēks painteresējas, kurus citus ieteiktu viņa terapeits. Ir pieredze, ka šis variants var darboties ļoti veiksmīgi.
Te - http://psihoterapija.lv/2/kas-ir-psihoterapija/psihoterapijas-virzienu-apraksts/ - ir īsi aprakstiņi par psihoterapijas metodēm, vari palasīt un paskatīties, kurš šķiet piemērotākais, un tad meklēt tālāk, jau zinot, kura virziena terapeitu gribētu.

Atbildēt | Iepriekšējais


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Okt. 4., 2012 - 11:10 pm
#

Man nav bijusi ar viņu saskare kā ar psihoterapeitu, bet gan kā ar lektoru. Varu minēt iemeslus, kuri personiski man neļautu viņām uzticēties kā psihoterapeitam - ļoti viegli nojaušamas viņa paša privātās dzīves problēmas, kuras tiek risinātas, ārkārtīgi brīvi interpretējot un miksējot psiholoģijas teorijas un autoritāšu atziņas, piem., vienlīdz kaismīgi sludināta homofobija un poligāmija.
Bet, iespējams, tā ir mana personiskā nepatika, un varbūt kādam ar viņu tiešam izveidojas veiksmīga sadarbība.

Atbildēt


Tā, kurai zalkši nāk mājās

from: [info]putnelis
date: Okt. 5., 2012 - 10:02 am
#

Ir tikai viens veids kā izvēlēties psihologus, psihoterapeitus u.t.t. - personīgā intuīcija, čujs, sajūta. (papīram, diemžēl, ir maza nozīme, jo to ir diezgan vienkārši dabūt).
Aizej uz pirmo vizīti, pasaki kāda problēma, ko Tu gribi panākt terapijas rezultātā, pajautā ko šams piedāvā, cik maksās, cik, aptuveni, ilgi.
Ja ir čujs, ka vari uzticēties, varat sastrādāties - ņem. Ja ir šaubas, nelāga sajūta, gribās ātrāk tikt prom no cilvēka nevis no problēmas - meklē citu. Paldies dievam psihoterapeitus tagad var izvēlēties un ir pieejami labi psihoterapeiti pēc krāsas, formas, vecuma un izmēra.

Atbildēt | Diskusija


Tā, kurai zalkši nāk mājās

from: [info]putnelis
date: Okt. 5., 2012 - 10:07 am
#

daudzi piekopj praksi, ka pirmā vizīte ir par velti. Tieši tāpēc lai klientam ir iespēja izvērtēt terapeitu un izlemt.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]huinja
date: Okt. 5., 2012 - 07:19 pm
#

Sorrz par subjektīvo skatījumu bez pieredzes, bet liekas dīvaini, ka tu it kā esi izskatījusi visus internetus un tomēr gribi pie viņa iet. Viņš regulāri visādiem popsīgajiem ziņu portāliem komentē bezdievīgu huiņu par seksa tēmām.
Also, tieši par seksuāla rakstura dīvainībām var runāt ar lielāko daļu psihoterapeitu, protams, tas jāsaka jau sākumā , lai neizrādās, ka viņš/viņa patiesībā nav necik kompetents tajā.

Atbildēt