« previous entry | next entry »
Sep. 27., 2012 | 03:33 pm
posted by: muzungu in pajautaa
Nu dikti tupi ir sanācis. Kaut kā ir nopirkusies liellopu maltā gaļa, bet nu plikas liellopenes kotletes ir fuj. Ko lai labu pagatavo, bez skriešanas uz veikalu pēc cūcenes?
from:
nxn
date: Sep. 27., 2012 - 05:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
nxn
date: Sep. 27., 2012 - 05:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dzeina
date: Sep. 27., 2012 - 05:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
mazaa_zive
date: Sep. 27., 2012 - 05:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Sep. 27., 2012 - 05:48 pm
#
Elementāri. Apcep sīpolus, ķiplokus, sarīvētus burkānus, to pašu gaļu, pieliek klāt blanšētus tomātus (ja sliņķis, tad tomātu mērce vai pat pasta), izsautē. Uzvāra spageti, pārlej mērci, rīvē pāri sieru.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Sep. 27., 2012 - 05:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
muzungu
date: Sep. 28., 2012 - 10:28 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Sep. 28., 2012 - 10:29 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
susure
date: Sep. 27., 2012 - 05:38 pm
#
Bet vispār- taisi cottage pie.
Atbildēt | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
susure
date: Sep. 27., 2012 - 06:36 pm
#
Pameklē bbcgoodfood recepti. Ir labs.
Kotletes taisu tā-
maltā gaļa un tad skatos kas ir mājās. :D
Ja ir- lieku rīvmaizi. Ja nav- lieku baltmaizi.
Ja nav ne rīvmaizes ne baltmaizes, pierivēju kartupeli.
naža galu sodas pielieku klāt.
1-2ēdamkarotes krējuma. vai nedaudz majonēzes. Vai nedaudz jogurta.
nu protams ķiploks, sīpols sarivēts.
Mēdzu pielikt klāt kaltētas dilles. Nu...
kotletes tas ir radošs pasākums
bieži pieleju klāt 100-200ml pastipra buljona. Bet tad cepju jancīgi. Apbrūninu no vienas puses uz augstas uguns un tad lēnām bez vāka cepju. Tad apmetu otrādāk un vnk apbrūninu.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
marina
date: Sep. 27., 2012 - 05:41 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dzeina
date: Sep. 27., 2012 - 05:45 pm
#
Vismaz es kotletes cepu lielākoties tikai no malta liellopa.
Atbildēt | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Sep. 27., 2012 - 05:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
dzeina
date: Sep. 27., 2012 - 05:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
muzungu
date: Sep. 27., 2012 - 05:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
parasts
date: Sep. 27., 2012 - 05:49 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
varmaaka
date: Sep. 28., 2012 - 08:10 am
#
Šitais sanāk nereāli labs - http://www.food.com/recipe/gordon-ramsa
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
spotty_flyer
date: Sep. 27., 2012 - 06:00 pm
#
Bet vispār es kotletēm jaucu klāt kartupeli, burkānu, sīpolu, timiānu, mellos piparus un protams sāli. Voila.
Atbildēt
from:
spuldziite
date: Sep. 27., 2012 - 11:56 pm
#
vai ri pamekle recepti slopy joes,tie ar labi, vien ilgi taisas..
Atbildēt