pajautaa

Hurmas

« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2006 | 06:55 pm
posted by: lyrfeel in pajautaa

Kur var nopirkt ēdamas hurmas? Pagājušajā gadā viskaut kur bij pieejamas, tādas lielas, dzeltenas un medainas, nu superīgs auglis! Bet šogad jau 3 reizes "iegrābos", nopērkot to neēdamo, sīvo "versiju" šim auglim (mazāki izmērā un tumšāki, oranži, ne dzelteni. Bet tos dzeltenos nevaru atrast!), no kura visa mute čokurā nepatīkami saraujas. Un tas nav negatavības jautājums - noturēju tādus mājās gandrīz līdz sapūšanai, un tomēr nepalika saldi un ēdami! Es nesaprotu ar, kā tos sīvos vispār var lietot

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]mazamija
date: Jan. 12., 2006 - 07:33 pm
#

tirgū 100% vislabākās

Atbildēt


perfect drug

from: [info]coma
date: Jan. 12., 2006 - 09:27 pm
#

Džerijs saka, ka viņas vispirms jāpatur saldētavā

Atbildēt | Diskusija


Jēzus līgava

from: [info]nenormaaliigaa
date: Jan. 13., 2006 - 12:21 pm
#

cik gadus, tb dienas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


perfect drug

from: [info]coma
date: Jan. 13., 2006 - 12:33 pm
#

kamēr sasalst. laikam pietiek ar pāris stundām. pēc tam atkausē un ēd. lūk, visa matemātika.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]hessin
date: Jan. 13., 2006 - 12:26 pm
#

hm, ar hurmām ir tā kā paveicās.
piemēram, šogad rimi ir gadījies dabūt sīvo un ir gadījies dabūt ar sulīgo.
Es daru tā - aizeju pie hurmām, paskatos griestos, paskatos uz hurmām, ja ir sajūta, ka nav sīvā, tad izvēlos tādu mīkstāku un oranžāku (nevis dzeltenāku). lōti iespējams, ka man vienkārši tās reizes paveicās.
zinu, ka ziemas sākumā stockmannā bija dievīgas hurmas; nezinu, vai vēl ir..
Par saldēšanu nezinu. Bet var jau pamēģināt.
(jā, arī es tās sīvās teju līdz pūšanai noturēju; ir hurmas, kuras var ar visu mizu ēst, bet ir tādas, kurām no tās mizas atbrīvojoties arī ir ok, ir vēl trešais - tādas, kuras neder vispār)

Atbildēt