Jan. 13., 2006 | 12:26 pm
No:: hessin

hm, ar hurmām ir tā kā paveicās.
piemēram, šogad rimi ir gadījies dabūt sīvo un ir gadījies dabūt ar sulīgo.
Es daru tā - aizeju pie hurmām, paskatos griestos, paskatos uz hurmām, ja ir sajūta, ka nav sīvā, tad izvēlos tādu mīkstāku un oranžāku (nevis dzeltenāku). lōti iespējams, ka man vienkārši tās reizes paveicās.
zinu, ka ziemas sākumā stockmannā bija dievīgas hurmas; nezinu, vai vēl ir..
Par saldēšanu nezinu. Bet var jau pamēģināt.
(jā, arī es tās sīvās teju līdz pūšanai noturēju; ir hurmas, kuras var ar visu mizu ēst, bet ir tādas, kurām no tās mizas atbrīvojoties arī ir ok, ir vēl trešais - tādas, kuras neder vispār)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: