cukuri

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2012 | 12:15 am
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nesen provēju darīt alu... alkoholisks sanāca, bet garša vienkārši drausmīga.

Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.

Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 10:51 am
#

"The molecule is a disaccharide composed of the monosaccharides glucose and fructose with the molecular formula C12H22O11."

bite my shiny metal ass.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pievakare
date: Jul. 24., 2012 - 10:55 am
#

nu celulozi arī veido glikozes monomēri. tikai koku raugs negrauž vispār.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 10:56 am
#

tas, kas taisa alu, tiešām negrauž.
however, I advise you to bite my shiny metal ass again, because.. *drumroll*... http://www.springerlink.com/content/00r11461xv6n8427/

BADUM-TSS

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


slaunais_vilks

from: [info]slaunais_vilks
date: Jul. 24., 2012 - 10:59 am
#

nu to, ka Tu visu pār vienu kārti met es jau pamanīju tur, kur rakstīji par to, ka gan maize, gan alum, gan vīnam ir viens un tas pats raugs, lai gan patiesību sakot, katram tiek lietots cits. Tu esi putroloģijas pārstāvis.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 11:02 am
#

da hū kērz, ja viņi visi strādā identiski? jaukt vēl tajā visā iekšā, ka tur ir tāds un tāds, a uz vīnogām vispār, ja dabiski taisa, ta simtunviens un neviens nezina kāds, viņi visi taisa šmigu, bet katrs vīns nez kāpēc savādāk garšo? why bother?
raugu vispār ir ārrrrrkārtīgi daudz, bet viņi lielākoties tikuntā dara vienu un to pašu, eventuāli rij cukuru un pirž co2 da etanolu/the like tālākos produktus, nu nafig vēl visu sarežģīt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pievakare
date: Jul. 24., 2012 - 11:06 am
#

nafig visu nonivelēt? un raugi ne tikai alko rada. tas atkarīgs no katra konkrētā rauga.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 11:08 am
#

jā, bet jautājums vispār bija par alko un kas pie vainas, tā ka lūdzu ej nomirsti

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pievakare
date: Jul. 24., 2012 - 11:09 am
#

nesagaidīsi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 11:10 am
#

nezāles neiznīkst, true, tas par tevi un par mani. bet davaj, nelienam-ka offtopikā, ok? to var turpināt manā personīgajā cibā, bet ne šeit.

Atbildēt | Iepriekšējais


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 11:09 am
#

un vispār, es nav manījis, ka malakologs ar mikrobiologu lektos, tā ka stop it, now. šī nav tava personīgā smilškaste.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pievakare
date: Jul. 24., 2012 - 11:12 am
#

es vispār lecos vienmēr, ja saskaros ar putroloģiju. spurismu radītā bērnības trauma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 11:15 am
#

nu beidz. cukursēnes pamāj tev ar pumpuriem, sak, nedusmo, ej gliemīti papaijā :)

Atbildēt | Iepriekšējais