Jul. 24., 2012 | 11:02 am
No:: kisswithafist
da hū kērz, ja viņi visi strādā identiski? jaukt vēl tajā visā iekšā, ka tur ir tāds un tāds, a uz vīnogām vispār, ja dabiski taisa, ta simtunviens un neviens nezina kāds, viņi visi taisa šmigu, bet katrs vīns nez kāpēc savādāk garšo? why bother?
raugu vispār ir ārrrrrkārtīgi daudz, bet viņi lielākoties tikuntā dara vienu un to pašu, eventuāli rij cukuru un pirž co2 da etanolu/the like tālākos produktus, nu nafig vēl visu sarežģīt.
raugu vispār ir ārrrrrkārtīgi daudz, bet viņi lielākoties tikuntā dara vienu un to pašu, eventuāli rij cukuru un pirž co2 da etanolu/the like tālākos produktus, nu nafig vēl visu sarežģīt.