cukuri

« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2012 | 12:15 am
posted by: pieninjsh in pajautaa

Nesen provēju darīt alu... alkoholisks sanāca, bet garša vienkārši drausmīga.

Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.

Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jul. 24., 2012 - 12:29 am
#

bet ja par tēmu - senāk brūvējām alu no parastakā cukura, kas bodē bija atronams... nedomāju, ka tev būtu ekstrā dārgaiz zaptes cukur jāpērk...
uzvaicā jan09 vai kramers tepat cibā: šie zinās noteikti kā pareizāk, kur vaina...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 12:32 am
#

nu, senāk bija arī mūsu pašu jelgavas cukurs, nevis optima līnija baltā nāve :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jul. 24., 2012 - 12:36 am
#

nākas piekrist, ka man nav ne jausmas par "jaunajiem" cukuriem - nezinu kāda atšķirība no ta, kas bija agrāk un vai vispār ir atšķirība...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 12:38 am
#

ja gribi zināt, ar katru gadu tiek izmantotas arvien vairāk neveselīgu iespēju, kā padarīt baltāku, lētāku un pircējam pievilcīgāku. ražojam velns viņu zina kur, ar velns viņu zina ko, ekoloģija nevienu neinteresē (nu, ja pavisam godīgi, nav jau tā, ka vietējās cukurfabrikas bija gluži hipiju dobītes, bet nu labi), lielākās produkta izmaksas sastāda transports, lētais darbaspēks un lēts, bet nikns balinātājs :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jul. 24., 2012 - 12:54 am
#

tā kā pati cukuru neizmantoju jau ļoti ilgus gadus, tad mūsmājās, viesu vajadzībām jamo pērku tikai (laikam) DanSugar brūno...
patiešām liels paldies par apgaismošanu - man nebija ne jausmas, ka pat tik banālas lietas, kā cukurs, ir tik drastiski izmainītas sava kvalitatē :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 12:56 am
#

awww, Tu pat šo uztvēri kā noderīgu info, nevis cenšanos pamācīt? paldies, man prieks :)))))
es gan cukuru izmantoju, bet pēc ērtuma principa, kas piemājas veikalā ir, tā viena tējkarote kafijai neko jau dikti nepadarīs. un medu mans organisms pārāk labi nepanes. malacis, ka neizmanto to balto nāvi :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jul. 24., 2012 - 01:39 am
#

kāpēc lai es noderīgu info novērtētu, kā cenšanos pamācīt :)
vienmēr ir un būs situācijas, kad ko jaunu uzzini - katram pa galvu bliezt aiz principa: beidz mani mācit - varētu tik nozīmēt skumjas vecumdienas esot nezinošam un dumjam ;DD

man negaršo saldumi vispār - nekādi - kopš bērnības jau :) tapēc arī cukuros neorientējos un ikdienā izvairos :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 03:23 am
#

nu, tā lielākā daļa cilvēku dara, bet man patiess prieks, ka neesi tā lielākā daļa :)
un eh, laimīgā. vot man pēdejos gados arī sevišķi negaršo, drīzāk velk uz gaļu, vot i padevies kārtīgs baltais mammītis :D bet nekas, kā sak, a tiny body couldn't store all this personality :)

Atbildēt | Iepriekšējais


izkapts

from: [info]izkapts
date: Jul. 24., 2012 - 07:14 am
#

DanSukker ir visnesaldākais no visiem... Tas tiešām daudz jāliek klāt, lai varētu saldumu just.

Atbildēt | Iepriekšējais