cukuri
« previous entry | next entry »
Jul. 24., 2012 | 12:15 am
posted by: pieninjsh in pajautaa
Nesen provēju darīt alu... alkoholisks sanāca, bet garša vienkārši drausmīga.
Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.
Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?
Tagad skatos - veikalos parādījušies ievārījumi cukuram. Es alum ņēmu visprastāko Optima līnija cukuru.
Sakiet, tiešām mūsdienās pat starp cukuriem ir atšķirība? Kāpēc optima cukurs neder ievārījumam? Un vai alus arī dēļ tā varēja safisties?
from: le_minga
date: Jul. 24., 2012 - 01:39 am
#
vienmēr ir un būs situācijas, kad ko jaunu uzzini - katram pa galvu bliezt aiz principa: beidz mani mācit - varētu tik nozīmēt skumjas vecumdienas esot nezinošam un dumjam ;DD
man negaršo saldumi vispār - nekādi - kopš bērnības jau :) tapēc arī cukuros neorientējos un ikdienā izvairos :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kisswithafist
date: Jul. 24., 2012 - 03:23 am
#
un eh, laimīgā. vot man pēdejos gados arī sevišķi negaršo, drīzāk velk uz gaļu, vot i padevies kārtīgs baltais mammītis :D bet nekas, kā sak, a tiny body couldn't store all this personality :)
Atbildēt | Iepriekšējais