pajautaa

matu krāsas noņēmējs

« previous entry | next entry »
Jun. 26., 2012 | 08:53 pm
posted by: multisulinj in pajautaa

Tātad. Varbūt kāds vai kāda ir izmantojis šo lietu un var padalīties pieredzē? Pirmkārt jau - kur var nopirkt, varbūt labāk/lētāk kādā interneta veikalā un kura ražotāja labāk?
Ja ir vēl kāda pieredze par to, laipni lūgts padalīties.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {23}

Atheiste

from: [info]atheist
date: Jun. 26., 2012 - 09:07 pm
#

Ir izmantots L'Oreal dekolorants. Atkarīgs, cik daudz un dažādas krāsas iepriekš esi mālējusi matos, jo manam mikslim tas neko daudz nedeva. Galvas augšdaļā bija puslīdz ok, bet ar galiem neko neizdarīja. Gan jau pēc vairākām reizēm būtu labāks efekts, bet negribēju matus vēl vairāk bojāt. Turklāt pēc tam vēl diezgan ilgi bija problēmas krāsot pa virsu citu krāsu. Pēc dekoloranta biju tikusi pie blondiem, kad krāsoju pa virsu sarkano, ļoti ātri paliku rozā un arī brūnais ātri palika kaut kas pelēcīgi zaļš - krāsa vairs klāt matiem neturējās. Varbūt citiem ir labāka pieredze ar citiem matiem un citu firmu ķīmijām.

Atbildēt


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Jun. 26., 2012 - 09:11 pm
#

BES, frizieru servisa veikalos. nupat vēl pirms nedēļas vienam ņēmām nost krāsu ar viņu, labi sanāca. maksāja, šķiet, ap 11 latiem. tikai iespējams, ka nepārdos, ja nav veikala kartiņas un nāksies veikalā meklēt kādu, kas tev viņu nopērk ar savu veikala kartiņu.
es pati sev BES veco krāsas noņēmēja versiju pirms gadiem 4 biju ņēmusi nost melno krāsu, nebija tik labi, kā ar jauno versiju.

Atbildēt | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 08:04 pm
#

Sveika, nezināju, ka lai citādi Tev uzraksta :), tāpēc rakstu te. Uzskrēju virsū vecai man aktuālai šī gada sarunai par krāsas noņēmēju.
VAi BES produkts ar ko ņēmāt nost krāsu bija viens no tiem , kas krāsu noņem saudzīgi? Kādi vini bija pēc tam? Sausi, vai viss ok? Kas tā par veikala kartiņu?( saprotu, ka nopirkt var tikai prof. friz., bet lai iepirktos noteiktā veikalā ir jābūt tikai tā veikala kartiņai?
Oh, tencinu par atbildi ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 29., 2012 - 08:17 pm
#

āhā, kāds vecs ieraksts :)
ir tā, ka saukties jau tie krāsu noņēmēji var da jebkā, saudzīgi un ūbersaudzīgi, bet realitāte ir tāda, ka tas tomēr nav "saudzīgs" pasākums - tik vien kā saudzīgāks nekā ar dažām aizlaiku metodēm. tāpat jau matus bojā un ja mati ir baigi smalki, trausli un jau smagi apbojāti, tad labāki toč viņi no tā pasākuma nepaliks. bet ja otra opcija ir - balināt, balināt un balināt, kamēr būs kaut bikiņ gaišāk, tad jā, tad ir saudzīgi.
par konkrēto bes - nu man jau liekas, ka pēc tam mati ir tādi, kādi jau viņi ir pēc ikvienas krāsas maiņas. nekas dramatiski sliktāks nepaliek, labāki arī ne.
par veikala kartiņu visu pareizi saprati. aizej, pierādi, ka esi frizieris, dabū veikala kartiņu. ja kartiņas nav, tad daļu preču var nopirkt par krietni lielāku cenu, daļu nevar nopirkt nemaz. tas krāsas noņēmējs ir no tām mantām, ko nevar nopirkt nemaz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 08:23 pm
#

Ech, vienkārši sanāca šodien būt pie friziera, un ņēmām nost ar noņēmēju ( galīgi neiedomājos pajautāt kā saucas, tobrīd vēl nezināju iznākumu..)
noņēmās dikti labi ( ar vienu reizi dabūju toni kādu gribēju), tikai visu sabojāja nedaudz krāsas pie saknēm, ka attiecīgi skalojot un tekot cauri visiem matiem atkal padarīja tumšus, ne tik cik sākumā, bet galīgi ne to ko vajadzēja. Matiem viss ok, spīd un laistās.. Tagad domāju iet atkal un daudz maksāt vai mēģināt pašai.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 29., 2012 - 08:28 pm
#

es saku, ka mēģināt pašai :) cik tev tas prieks pie friziera maksāja? un cik tev mati ir gari? jo nu redzi, noņēmējs jau nav tā, ka bezmaksas un ir diezgan palielā tilpumā, ja nav baigi gari mati, tad sanāk vairākām reizēm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 08:36 pm
#

izmakasāja tā ap Ls30, mati nedaudz pāri krūtīm, vidēja biezuma.
Nav ne jausmas pa kādām tūbām viņi pārdodas un cik maniem matiem varētu iziet. Varbūt esi friziere?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 29., 2012 - 08:42 pm
#

nē, nē, es nevienam neko ar matiem nedaru :) bet frizierkartiņa gan man ir un visu ko pārgudri samācīt varu :D ja sirds mierīgāka, ja kāds stāvēs klāt un vajadzības gadījumā pasmiesies par rezultātu, tad vari braukt pati to pie manis mājās darīt :D
nu ja pāri krūtīm, tad kā reizi viss tas iepakojums arī uz tik gariem matiem aizies. bik virs 10 latiem viņš maksā. divas bundžas, ko 1:1 jāsašķaida un jāzieķē matos, un tad jātur, un tad jāmazgā ārā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 08:55 pm
#

hmm :), caur Tevi varētu sarunāt to brīnumlīdzekli? Tad iespējams zināsi atbildēt arī sekojošo- es saprotu, ka visa vaina bija uzreiz zieķēt krāsu matos, jo iepriekšējais pigments satrakojās. Ja nākošo reizi ņemot ārā krāsu es uzrez atkāŗtoti nekrāsojos, pēc cik ilga laika var droši krāsot nebaidoties, ka uzpeldēs vecais tonis? 10 dienas 2 ned. 1 mēnesis? Vai tas nav nekāds garants..?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 29., 2012 - 09:03 pm
#

hmm gan. var, redz, sarunāt, beeeet. es esmu ļoti grūsna un ļoti nemobila, ar mašīnu esmu pārstājusi braukt, bet sabtarns uz centru lieku reizi ir mocība, no kuras cenšos izvairīties. bet dot kartiņu un stāstīt, kas tieši ir tas, ko tev ir jāņem - nu var jau, bet man baigi negribas beigās palikt bez kartiņas, ne es zinu, kas tu, ne ko, moš tev dzīves misija ir sazagties visādas tādas kartiņas :D un šā vai tā tad tev jābrauc būtu pie manis pēc kartiņas un tad jāved viņu man atpakaļ. vēlams vienā un tajā pašā dienā. vai jāatbrauc ar mašīnu man pakaļ, jāielādē manu milzīgo personu mašīnā, jāved uz frizierbodi un tad jāved atpakaļ.
par to krāsošanu - nava gan nekādas garantijas, kas tev tur var notikties. droši būs tikai tad, ja tev nebūs ne smakas palicis no vecā krāsas pigmenta. bet nu vispār interesanti, kā tev tā sanāca. ar ko bija krāsots pirms tam, kāda bija jaunās krāsas ideja? nu jā, un krāsu jau tu arī pie viena vari tajā pašā frizierbodē pa lēto paņemt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 09:33 pm
#

Dikti sasmējos par to kartiņu zagšanu :D
Līdz šim krāsoju tumši brūnus, kas reāli izskatījās kā melni, gribu es tikt pie kkā apmēram tāda
un saprotu, ka te nav vajadzība matus dabūt blondus, tikai gaišākus, lai var uzlikt pa virsu jauno toni...tik vai viņš tā paklausīgi uzliksies..
Man pagaidām vēl nav auto tiesības, izvadāt Tevi nevarēšu, bet varu 100% teikt, ka kartiņas nezogu :), ja būtu tik laipna un aizdotu tajā pašā dienā arī atgrieztu. Jautājums tikai, cik tālu no centra Tu mīti?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 29., 2012 - 09:59 pm
#

es esmu pie botāniskā dārza.
a kas tev nelabs sanāca, kas neļāva šitādam tonim sanākt? it kā jau krāsa ir tāda... vienkārša. nekas ne cimperlīgs.

p.s.
pajautā jebkuram bankas apzadzējam, pirms šis sāk bankā iet iekšā un zagt, šis tev arī pateiks, ka bankas neapzog :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 10:13 pm
#

sanāca, ka neilgi pēc krāsas uzklāšanas uz saknēm (pēc noņemšanas), devāmies skalot ārā, jo strauji palika par tumšu un arī pārējie sareaģēja un atkal palika tumšāki kā gribētos. :/

Pilnībā saprotu Tavas raizes :), man būtu tieši tāpat.
Uz centru sanāk braukt 1x/ 2x mēnesī? retāk? biežāk? Varam arī kopā aiziet, ja dodies uz šopusi un ir brīvs laiks ( un man ir brīvs laiks). Varbūt zini kādu, kam ir tāda kartiņa un kas pa centru dzīvojas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 29., 2012 - 10:20 pm
#

principā jau katram frizierim vajadzētu būt tādai kartiņai. tā kā vari mēģināt prasīt jebkuram tev zināmam frizētājam.
redzi, es jau saku, es esmu šobrīd dikti grūsna un man jebkāda došanās kaut kur ar sabtransu ir baigi apgrūtinoša. man pat pie ārstiem došanās ir citā virzienā. tur, uz centru, man šobrīd nav nu ne mazākā iemesla doties. ne tagad, ne pēc mēneša, visticamāk ka arī pēc trim mēnešiem ne. kaut kas šajā situācijā mainīsies tikai tad, kad nākamgad grūsnuma radītājs ārā izlīdīs, bet nu tad es toč ar zīdaini uz centru aiz neko darīt vismaz dažus mēnešus nedošos, a tad vispār ir plāns vākties no rīgas prom.
mēs kā reizi aizvakar bijām uz to nabaga frizierbodi aizbraukuši, jo man vajadzēja maniem matiem figņas. tagad man pašai neko no turienes vēl ilgi nevajadzēs.
tā. par krāsu - mans minējums, ka vienkārši tonis bija pārāk tumšs tev paņemts, tas, ko tev zieķēja. tā baigi bieži gadās un tam nav nekāda sakara ar kaut kādu pigmentu. vienkārši nākamreiz jājauc kaut ko, kas ir nuuuu nevis tādā krāsā, kād tu gribi. bet pat divus toņus gaišāku par vēlamo, ja reiz sanāca tik daudz par tumšu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 10:34 pm
#

oh, atvaino, es sākumā nesapratu. Apsveicu ;) Potams, tādā gadījumā nekādas vazāšanās.
Man frizierīte ( ne tā pie kuras biju šodien) arī grūsna, viņu arī nav gribēšanas raustīt. Bet nu doma kā rīkoties man ir skaidra, paldies ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 30., 2012 - 09:52 am
#

Sveika :)
vēl pēdējais jautājums, kā saucās produkts ko izmantojāt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Nov. 30., 2012 - 01:03 pm
#

par to noņēmēju? da neatceros, kā saucās. kastīte ar divām plastmasas pudelēm iekšā, bes ražojums, var pēc visa sazīmēt, ka tas ir krāsas noņēmējs :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Viņa

from: [info]serene
date: Nov. 29., 2012 - 08:25 pm
#

Esmu bik sapīkusi un par to vien domāju :D,
Paldies Tev par info ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


*Zeltene*

from: [info]coletya
date: Jun. 26., 2012 - 09:12 pm
#

Drogās nopērkams krāsotā toņa noņēmējs. Nosaukumu vairs neatceros, bet ar vienu reizi manus sarkani krāsotos matus padarīja gandrīz dabīgi blondus. (Sarkano toni visgrūtāk dabūt ārā)Bija tikai vēl 1x viegli jāpabalina, lai būtu vienmērīga krāsa.

Atbildēt | Diskusija


*Zeltene*

from: [info]coletya
date: Jun. 26., 2012 - 09:13 pm
#

Maksāja pie 5 ls

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]shi
date: Jun. 26., 2012 - 09:42 pm
#

Kad es gribēju nopirkt matu krāsas noņēmēju, man bez licenzes to nepārdeva. T.i frizieriem speciāli paredzētos veikalos (kur visus frizieru pričindāļus var nopirkt) nepārdod, ja neesi frizieris. Es meklēju Bauskas ielas frizieru veikalā.

Atbildēt


r_h

from: [info]r_h
date: Jun. 27., 2012 - 12:46 am
#

man ņēma, ņēma un gandrīz nenoņēma. Viss atkarīgs ar ko iepriekš niekojies. Ja būs Palete vai vēl līdzīgs "drogu" gals, tad grūti vien būs.

Atbildēt


multisulinj

from: [info]multisulinj
date: Jun. 28., 2012 - 12:56 am
#

Hmmm... nu paldies par atbildēm, būs ko apdomāt.

Atbildēt