Videonovērošanas sistēmas.

« previous entry | next entry »
Apr. 24., 2012 | 01:47 pm
posted by: unpy in pajautaa

Iesakiet, lūdzu, ja ir tāda pieredze, cenas/kvalitātes/ērtību ziņā patīkamākās videonovērošanas sistēmas. Vajag gan iekštelpām, gan ārējam perimetram. Gūglēt manā vietā nevajag, to izveikšu pats, būšu pateicīgs, ja kāds ar kā tāda meklēšanu pirms laika ir ņēmies un padalīsies sasmeltajā pieredzē.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]kkkungs
date: Apr. 24., 2012 - 02:06 pm
#

AXIS piedāvā labas IP kameras. Izcili ērtas uzstādīšanā un lietošanā.

Atbildēt


šaubas & skepse

from: [info]porcupine
date: Apr. 24., 2012 - 02:07 pm
#

www.vns.lv

Atbildēt


Petrovichs

Rodas precizējoši jautājumi

from: [info]petrovichs
date: Apr. 24., 2012 - 04:14 pm
#

Vai tikai novērosi, jeb rakstīsi ar? Vai novērošana tiks veikta "uz vietas" vai attālināti? Apmēram cik kameras rakstīsi? Cik ilgi glabāsi ierakstu pirms to pārrakstīsi?
Ērtību ziņā dikti patīkamas ir jaunās HD kameras, betnu dārgākas tās ir. Vai HD izšķirtspēja ir svarīga jeb pietiek ar parasto?
Un kā ar naktīm? Ar redzamās gaismas apgaismojumu būs jeb ar infrasarkanajiem prožektoriem tiek plānots?

Atbildēt | Diskusija


Re: Rodas precizējoši jautājumi

from: [info]unpy
date: Apr. 24., 2012 - 04:19 pm
#

Kameras vairāk rakstīšanai, gribētos jau attālināti, bet vāji ar pārraides iespējām, acīmredzot, lokāli, kameras kādas 4gab.

Izšķirtspēja, iespējams, vajadzīga augstāka, infrasarkanais prožektori varētu būt vajadzīgi 2.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Petrovichs

Re: Rodas precizējoši jautājumi

from: [info]petrovichs
date: Apr. 24., 2012 - 04:51 pm
#

Visi jau runā tik par IP sistēmām, bet ir viens variants, kas nupat iet plašumā, kura var izmantot esošos koaksiālos kabeļus, ja vien tie nav pārāk veci, bojāti vai pārāk gari (pāri 100m):
http://www.videor.com/default/345/2/0/0/hdcctv--hdsdi.html
Principā var arī uz garākiem gabaliem darbināt, bet tad tur vajag pastiprinātājus pa vidu, bet tā jau tehnikas lieta.
Šamai sistēmai labums ir FullHD izšķirtspēja un samērā vienkārša uzstādīšana un lietošana, kas atgādina vecās, analogās sistēmas. Un standartu atbalsta vairāki, kas nozīmē, ka tehnika nav tikai no vienas firmas jāpērk.
Ja interesē konkrētāk, varu meilā aizsūtīt kontaktinfu zinošam cilvēkam.
Cenas, cik atceros, nebija vairs fantastiskas priekš tā, ko redzējām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Re: Rodas precizējoši jautājumi

from: [info]unpy
date: Apr. 24., 2012 - 04:57 pm
#

Esošo koaksiāļu nav, ēka pārāk jauna, bet būšu pateicīgs, ja atsūtīsi kontaktus, e-pasts ir vards.uzvards@gmail.com (vārds un uzvārds manējie) :))

Atbildēt | Iepriekšējais


Meistars

Re: Rodas precizējoši jautājumi

from: [info]slepkava
date: Apr. 24., 2012 - 09:20 pm
#

varbūt var atmest kaut kāda veida infu par tām kamerām - it kā būtu skaidrs, bet vairāk interesē kā viņas saslēgt garākā linijā, kur teiksim attālumi būtu pāri 1km un vai šis būtu tāds prātīgākais variants uz morganstuks@gmail.com arī būtu interese, ja vien šo risinājumu piedāvā un uzstāda arī Latvijā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


joo_lv

Re: Rodas precizējoši jautājumi

from: [info]joo_lv
date: Apr. 25., 2012 - 04:17 pm
#

Labdien!

Iespējams, Jūs varētu interesēt mūsu piedāvātie video novērošanas risinājumi, izmantojot IP tehnoloģiju.
Ja, kā Jūs minējāt, mērķis ir nevis veikt nepārtrauktu notiekošā vērošanu, bet tikai pēc tam aplūkot veikto ierakstu, tad video ieraksta kvalitātei neapšaubāmi ir liela nozīme. Zemas kvalitātes video ir pietiekami, lai redzētu, ka kaut kas vispār notiek, bet ar to var izrādīties par maz, lai pēc tam saprastu, kas tieši ir noticis un identificētu iespējamos ļaundarus.

Galvenā IP kameru priekšrocība ir plašā funkcionalitāte un iespēja attālināti (no datora vai telefona ar piekļuvi internetam vai lokālajam tīklam) aplūkot reālā laika video un veiktos ierakstus, saņemt brīdinājumu par fiksēto aktivitāti objektā, pielāgot sistēmas uzstādījumus, saņemt un nosūtīt audio signālu utt. Informāciju no IP kamerām ir iespējams nosūtīt arī izmantot WiFi vai 3G, kas nozīmē, ka nav nepieciešams vilkt papildus video (tīkla) vadus – kamerām būs tikai jānodrošina elektrība. Vēl viena priekšrocība ir iespēja, izmantojot augstas izšķirtspējas IP kameras un piemeklējot piemērotāko aprīkojumu konkrētajam objektam, iegūt ļoti augstas kvalitātes video ierakstu.

Mēs ne tikai pārdodam augstas kvalitātes IP video novērošanas kameras un to piederumus, bet arī veicam to uzstādīšanu un nodrošinām uzturēšanu.

Ja jūs interesē mūsu piedāvātie pakalpojumi vai arī vienkārši vēlaties saņemt konsultāciju, labprāt sniegsim plašāku informāciju! Informācija par mūsu pakalpojumiem un kontaktinformācija ir atrodami mūsu mājas lapā – www.joo.lv.

Ar cieņu
Joo.lv.

Atbildēt | Iepriekšējais