« previous entry | next entry »
Apr. 20., 2012 | 02:05 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Vajag palīdzību no zāles. Vakar no saldētavas izņēmu jēru un ieliku atlaidināties ledusskapja "siltākajā" daļā. Acīmredzot nolažoju, neliekot tajā plauktā, kur parasti, bet gan apakšējā kastē. Jērs joprojām ir daļēji sasalis, bet līdz vakaram vajadzētu to izsautēt. Sakiet no pieredzes, ko būtu visprātīgāk darīt?
a) tādu pašu pussasalušu apliet ar sarkanvīnu un likt krāsnī
b) mēģināt atlaidināt silta ūdens peldē un tikai tad, kad gaļa jau mīksta, likt krāsnī
c) likt atpakaļ ledusskapī un iet uz veikalu pēc foreles, jēru gatavot rīt (bet nu šis tiešām ir pats nevēlamākais scenārijs)
d) vieta jūsu lieliskajiem padomiem

Paldies jau iepriekš :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

Go Ahead And Cry

from: [info]baklezhaans
date: Apr. 20., 2012 - 03:47 pm
#

gaļu atlaidināt drīkstot Tikai aukstā ūdenī!! @ tantes pieturā

Atbildēt | Diskusija


Go Ahead And Cry

from: [info]baklezhaans
date: Apr. 20., 2012 - 03:47 pm
#

nuu respektīvi, ja domā vsp likt kādā ūdenī

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Apr. 20., 2012 - 03:48 pm
#

es atmetu ar roku un gaidu, kad jēriņš pats atkusīs un krāsnī iekāps :D
Atstāju bļodā uz galda. Izskatās, ka procesi notiek arī bez manas iejaukšanās.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]quasi
date: Apr. 20., 2012 - 04:03 pm
#

kas neriskē, tas nevinnē :D

Atbildēt | Iepriekšējais