« previous entry | next entry »
Apr. 20., 2012 | 02:05 pm
posted by: dzeina in pajautaa

Vajag palīdzību no zāles. Vakar no saldētavas izņēmu jēru un ieliku atlaidināties ledusskapja "siltākajā" daļā. Acīmredzot nolažoju, neliekot tajā plauktā, kur parasti, bet gan apakšējā kastē. Jērs joprojām ir daļēji sasalis, bet līdz vakaram vajadzētu to izsautēt. Sakiet no pieredzes, ko būtu visprātīgāk darīt?
a) tādu pašu pussasalušu apliet ar sarkanvīnu un likt krāsnī
b) mēģināt atlaidināt silta ūdens peldē un tikai tad, kad gaļa jau mīksta, likt krāsnī
c) likt atpakaļ ledusskapī un iet uz veikalu pēc foreles, jēru gatavot rīt (bet nu šis tiešām ir pats nevēlamākais scenārijs)
d) vieta jūsu lieliskajiem padomiem

Paldies jau iepriekš :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {25}

from: [info]dzeina
date: Apr. 20., 2012 - 02:16 pm
#

protams, ka tagad. Es jēru sautēju 150 - 160 grādos vismaz četras stundas, lai dabūtu īsto konsistenci.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


toadbeauty

from: [info]toadbeauty
date: Apr. 20., 2012 - 02:19 pm
#

ā, nu ja tik zemos grādos, lad liec uzreiz sautēties.

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Apr. 20., 2012 - 02:21 pm
#

var ielikt sākumā sautēties kādu stundu 100C un tālāk jau process kā parasti

Atbildēt | Iepriekšējais