Pelējums un šņabis
« previous entry | next entry »
Mar. 24., 2012 | 01:23 pm
posted by: muzungu in pajautaa
Man ir divi jautājumi. Pirmais dārzkopjiem, otrs dzērājiem.
Pirmais - tagad sapirku zemi 10 litrīgā maisā, sastādīju tomātus, dilles, lokus, garšaugus un šeku reku - viss aug griezdamies, bet tā zeme ir ar pelējumu pa virsu. Vai tas ir normāli? Vai man tie garšaugi nebūs ar pelējuma garšu? Vai var kaut kā to pelējumu izskaust?
Otrs par šņabi ar zaļo ābolu garšu. Ar ko to var jaukt kokčikos? Pamēģināju ar ābolu sulu - baigais fuj, salds un nē, nav gards. Pamēģināju ar rašenšvepu - jau labāk, bet tomēr nav tik labs, ka gribētos. Ar parasto šņabi jaucot ir labāk. Noteikti taču jābūt kaut kadam dikti garšīgam rezultātam, ja piejauc kaut ko.
Pirmais - tagad sapirku zemi 10 litrīgā maisā, sastādīju tomātus, dilles, lokus, garšaugus un šeku reku - viss aug griezdamies, bet tā zeme ir ar pelējumu pa virsu. Vai tas ir normāli? Vai man tie garšaugi nebūs ar pelējuma garšu? Vai var kaut kā to pelējumu izskaust?
Otrs par šņabi ar zaļo ābolu garšu. Ar ko to var jaukt kokčikos? Pamēģināju ar ābolu sulu - baigais fuj, salds un nē, nav gards. Pamēģināju ar rašenšvepu - jau labāk, bet tomēr nav tik labs, ka gribētos. Ar parasto šņabi jaucot ir labāk. Noteikti taču jābūt kaut kadam dikti garšīgam rezultātam, ja piejauc kaut ko.
from: zivs
date: Mar. 24., 2012 - 01:41 pm
#
Atbildēt
from: jan09
date: Mar. 24., 2012 - 02:06 pm
#
par otre punkte - ar Cido toniku būs ideāls padzēriens
Atbildēt | Diskusija
from: muzungu
date: Mar. 24., 2012 - 02:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: jan09
date: Mar. 24., 2012 - 02:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sin
date: Mar. 24., 2012 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: muzungu
date: Mar. 24., 2012 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzjazhui
date: Mar. 24., 2012 - 02:41 pm
#
Atbildēt
from: liene
date: Mar. 24., 2012 - 03:50 pm
#
Atbildēt
from: varmaaka
date: Mar. 25., 2012 - 01:05 pm
#
Atbildēt
from: mamuts
date: Mar. 25., 2012 - 06:09 pm
#
Atbildēt
from: pievakare
date: Mar. 25., 2012 - 08:44 pm
#
Atbildēt