muzungu

Pelējums un šņabis

Mar. 24., 2012 | 01:23 pm
No:: muzungu

Man ir divi jautājumi. Pirmais dārzkopjiem, otrs dzērājiem.
Pirmais - tagad sapirku zemi 10 litrīgā maisā, sastādīju tomātus, dilles, lokus, garšaugus un šeku reku - viss aug griezdamies, bet tā zeme ir ar pelējumu pa virsu. Vai tas ir normāli? Vai man tie garšaugi nebūs ar pelējuma garšu? Vai var kaut kā to pelējumu izskaust?

Otrs par šņabi ar zaļo ābolu garšu. Ar ko to var jaukt kokčikos? Pamēģināju ar ābolu sulu - baigais fuj, salds un nē, nav gards. Pamēģināju ar rašenšvepu - jau labāk, bet tomēr nav tik labs, ka gribētos. Ar parasto šņabi jaucot ir labāk. Noteikti taču jābūt kaut kadam dikti garšīgam rezultātam, ja piejauc kaut ko.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: