pajautaa

Maroka, Melnkalne, Gruzija – kas izdevīgāk?

« previous entry | next entry »
Mar. 20., 2012 | 09:26 am
posted by: marule in pajautaa

Sveiki! 
Vai kāds pēc pieredzes var ieteikt uz kuru no šīm valstīm būtu visizdevīgāk (lasi- vislētāk) aizlidot un 7-10 dienas padzīvot? Jebkādi padomi un ieteikumi attiecībā uz lidsabiedrībām, apmešanās vietām, tt. tiks augstu novērtēti. 
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

Ūūlę

from: [info]chimera
date: Mar. 20., 2012 - 01:14 pm
#

vnk es savā laikā biju diezgan pārsteigta par horvātijas cenām (it sevišķi pēc kontrasta ar tiešām lēto bulgāriju) (iepirkos horvātijā parastos veikalos, braukāju ar parastu sabtransportu, viss bija par kādiem 20% dārgāks, nekā lv, sabtransports vispār... par posmu apmēram rīga-salaspils bija jāmaksā ~5 ls. ieskrēju nočekot meilu vietējā "cēsu" autoostā - 10 min - ~2 ls utml).

nu, un tad man viena meitene, kas visus balkānus apceļoja krustām šķērsām, pateica, ka melnkalne šajā ziņā ir vēl dārgāka (un vispār dārgākā reģiona valsts). daži citi to apstiprināja.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Andris

from: [info]degeneralis
date: Mar. 20., 2012 - 01:55 pm
#

Nu, cik es atceros, mēs pagāšgad Melnkalnes interneta kafejnīcā maksājām 1 EUR par pusstundu vai stundu, braucām cauri visiem Balkāniem ar busiem un dārgākais posms laikam bija Igalo-Belgrade, 14 stundas un kaut kādi 25-30 EUR. Vai 35 pat, bet nebija daudz.

Parastajos veikalos pārtika bija lētāka vai maksāja tikpat, cik Rīgā (un tie garšīgie vietējie sieri!!! mmmm!), alkohols aptuveni tas pats, restorāni arī nebija dārgāki.

Es atkal esmu dzirdējis, ka ir tieši otrādi - Horvātija (īpaši tūristu iecienītas pilsētas) daudz dārgāka. Un nu, man Melnkalne šķita lēta, jo lietas nemaksāja vairāk kā Rīgā.

Atbildēt | Iepriekšējais