pajautaa

vienkarsha biskvita recepte

« previous entry | next entry »
Mar. 9., 2012 | 03:32 pm
posted by: flog in pajautaa

kad jus cepjat kukas, kadas receptes biskvitam izmantojat? negribas neko ipashu- ar 2 ripam bus gana un krems ko smeret pa vidu jau ir. bet tas biskvita receptes 101, un gribas ta lai var uztaisit no ta kas ir majas ipashi jaunu bibeli neizgudrojot (piemeram shaja valsti nav biezpiena kas vienmer man visu sarezhgji)

paldies par padomu. prozit!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Mar. 9., 2012 - 07:35 pm
#

Pie augšminētās klasiskās formulas var piezīmēt, ka milti ir domātas strīķētas ēdamkarotes - ēdamkarote ir lielāka, nekā deserta karote, tā ka, ja mājās ir deserta karotes, tad tās var ņemt ar nelielu kaudzīti.
Es neputoju baltumus un dzeltenumus atsevišķi, bet gan olas kopā ar cukuru - bet jāputo ilgi, kādas 8-10 min, kamēr 3x palielinās apjomā un putas ir gaišas un vieglas. Pēc tam iecilā vai lēni iekuļ miltus. Var cept gan visu kopā, gan katrai ripai kult atsevišķi, tā parasti daru, lai nav jānodarbojas ar griešanu, kas īpaši taisni man nepadodas.

Atbildēt