antuanete

Mar. 9., 2012 | 07:35 pm
No:: antuanete

Pie augšminētās klasiskās formulas var piezīmēt, ka milti ir domātas strīķētas ēdamkarotes - ēdamkarote ir lielāka, nekā deserta karote, tā ka, ja mājās ir deserta karotes, tad tās var ņemt ar nelielu kaudzīti.
Es neputoju baltumus un dzeltenumus atsevišķi, bet gan olas kopā ar cukuru - bet jāputo ilgi, kādas 8-10 min, kamēr 3x palielinās apjomā un putas ir gaišas un vieglas. Pēc tam iecilā vai lēni iekuļ miltus. Var cept gan visu kopā, gan katrai ripai kult atsevišķi, tā parasti daru, lai nav jānodarbojas ar griešanu, kas īpaši taisni man nepadodas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: