pajautaa

vienkarsha biskvita recepte

« previous entry | next entry »
Mar. 9., 2012 | 03:32 pm
posted by: flog in pajautaa

kad jus cepjat kukas, kadas receptes biskvitam izmantojat? negribas neko ipashu- ar 2 ripam bus gana un krems ko smeret pa vidu jau ir. bet tas biskvita receptes 101, un gribas ta lai var uztaisit no ta kas ir majas ipashi jaunu bibeli neizgudrojot (piemeram shaja valsti nav biezpiena kas vienmer man visu sarezhgji)

paldies par padomu. prozit!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

Klasiskais olu biskvīts, eļementarno

from: [info]digna
date: Mar. 9., 2012 - 06:20 pm
#

Proporcionāli:
x olas
x ēdamkarotes cukura
x ēdamkarotes miltu vai 1/2x ēdamkarotes miltu + 1/2x ēdamkarotes kartupeļu cietes

X= skaits, piemēram 6. Atkarībā no vajadzīgā galaprodukta daudzuma.

Baltumus no dzeltenumiem atdala, dzeltenumus ar cukuru saputo, kamēr paliek balts, tad ieputo arī miltus (vai miltus+kartupeļu cieti), stingrās putās saputotus baltumus (tā, ka ja apgriež trauku otrādi, nekrīt ārā) iecilā mīklā, mīklu lej ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā formā un cep vidējā karstumā, līdz visa virtuve smaržo pēc biskvīta un vēl mazmazlietiņ. Tad ņem ārā, atdzesē un taisa tālāk torti, vai kas nu tur iecerēts.

P.S.Kāds sakars biezpienam ar biskvītu?

Atbildēt