pajautaa

vienkarsha biskvita recepte

« previous entry | next entry »
Mar. 9., 2012 | 03:32 pm
posted by: flog in pajautaa

kad jus cepjat kukas, kadas receptes biskvitam izmantojat? negribas neko ipashu- ar 2 ripam bus gana un krems ko smeret pa vidu jau ir. bet tas biskvita receptes 101, un gribas ta lai var uztaisit no ta kas ir majas ipashi jaunu bibeli neizgudrojot (piemeram shaja valsti nav biezpiena kas vienmer man visu sarezhgji)

paldies par padomu. prozit!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 9., 2012 - 06:19 pm
#

visvienkāršākā biskvīta formula ir - cik olu - tik ēd. k. miltu un cukura.
tb būs 10 olas + 10 ēd.k miltu (ar kaudzi) + 10 ēd.k cukura. un tad jau pievieno vēl kas tur pienākas, piemēram, vaniļas cukuru vai vanilīnu, citrona mizu, cepamo pulveri utt.

bet iespējams, ka kādam citam ir labāks padoms :)

Atbildēt | Diskusija


only after dark

jā, un vēl

from: [info]tvarj
date: Mar. 9., 2012 - 06:21 pm
#

lai rezultāts būtu lielisks un gaisīgs diezgan svarīgi baltumus atdalīt no dzeltenumiem un kult atsevišķi. pie dzeltenumiem iet visas pārējās sastāvdaļās un baltumi putojas kopā ar šķipsnu sāls.

tagad tik nevaru uz sitiena atcerēties kā bija - vieglāk putot olas istabas t vai no ledusskapja, dēm.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Mar. 9., 2012 - 06:22 pm
#

Šitajā nevajag cepamo pulveri - tā mīkla pati labi gan ceļas, gan stāv, ja labi gaiss sadzīts iekšā, viņš tikai sintētikas garšu piedos.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Mar. 9., 2012 - 06:24 pm
#

jā, es jau skatījos, ka tev sanāca smukāk visu uzrakstīt :)

Atbildēt | Iepriekšējais