pajautaa

Kā rīkoties, ja kaimiņi nopludina dzīvokli?

« previous entry | next entry »
Mar. 9., 2012 | 10:16 am
posted by: missalise in pajautaa

Lūdzu, padalieties ar savu pieredzi un padomiem!
Manu dzīvokli jau otro reizi trīs nedēļu laikā appludināja (es dzīvoju Hruščovkā).
Pirmajā reizē tas notika brīvdienās - augšstāva kaimiņienes nebija mājās, līdz ar to konkrētajā appludināšanas brīdī avārijas brigāde vienkārši visai mājai noslēdza auksto ūdeni un ūdens tecēšana no augšstāva manā dzīvoklī mitējās.
Kad pēc brīvdienām kaimiņiene atgriezās mājās, viņa teica, ka viņai dzīvoklī viss esot sauss un viņa nezinot, no kurienes tas ūdens esot cēlies, tāpēc mājai aukstais ūdens atkal tika pieslēgts, neatrodot problēmu. Viss bija normāli līdz pagājušajai naktij, kad atkal man tajā pašā vietā - gaitenī, kas atrodas blakus vannas istabai (dzīvoklis virs manis ir ar tādu pašu plānojumu), no griestu spuldzes vietas sāka tecēt ūdens. Es uzreiz aizgāju pie kaimiņienes, bet viņa mani neielaida iekšā, tikai runāja caur durvīm un pēc kāda laika tā ūdens tecēšana manā dzīvoklī samazinājās (domāju, ka viņa savā dzīvoklī nogrieza ūdeni (manuprāt, tas varētu liecināt par to, ka problēma ir tieši viņas dzīvoklī esošajās caurulēs, nevis stāvvadā)). Pēc tam abrauca arī avārijas brigāde un atkal noslēdza visai mājai ūdeni, jo kaimiņiene arī viņus neielaida savā dzīvoklī. :(
Ko šādā situācijā lai dara? Es jau sazinājos ar namu pārvaldi, viņi teica, ka risinās šo problēmu, bet ja nu viņa atkal pasaka, ka viss kārtībā un tad atkal pēc pāris nedēļām man sākas plūdi? :(

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {29}

missalise

from: [info]missalise
date: Mar. 9., 2012 - 12:50 pm
#

Nu, man vislielākā škrobe par to, ka nemaz nelaiži iekšā, lai to problēmu nolikvidētu - tas man liekas nekaunīgi. Un ja es iepriekš nemaz īsti nedomāju prasīt kaut ko par tiem griestiem - jau iepriekš bija mazliet cietuši no nama jumta (man priekšpēdējais stāvs un kaut kur pa paneļiem bija izsūcies ūdens), tad tagad jau par to aizdomājos - citādi viņa nedabūs mācību un turpinās kāpt uz galvas tiem, kas neuzdrošinās pretī turēties.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]quasi
date: Mar. 9., 2012 - 01:01 pm
#

varbūt viņai štucers tieši tajā brīdī ciemos.. palūdz, lai vēlāk uzaicina, kad nebūs neērti - lai parāda savu trubu, ka tur nekādi šķidrumi ārā netek.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


missalise

from: [info]missalise
date: Mar. 9., 2012 - 01:10 pm
#

Bija, bija, es jau dzirdēju, kā viņi tur pa dzīvokli skraidīja un runāja piepaceltos toņos. Bet viņa jau iepriekšējā reizē nebija mājās un tad avārijas brigāde pie viņas dzīvoklī tika (ja vispār tika) tikai trīs dienas pēc tam, kad jau visā mājā ūdens bija nogriezts un vairs nevarēja pateikt, kur tā problēma bijusi. Turklāt viņai laikam kaut kāda daļa trubu ir aiz dekoratīvās sienas.

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Mar. 9., 2012 - 01:04 pm
#

Mja, tas nav smuki, bet tevi nelaist drīkst. Saku - namu pārvaldes komisiju jāsauc, ja tos nelaiž - pieprasi tādā gadījumā, lai maksā impotentā namu pārvalde paša (blefs protams, bet kādēļ ne) :>

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


missalise

from: [info]missalise
date: Mar. 9., 2012 - 01:11 pm
#

Bet to avārijas brigādi arī viņa drīkst iekšā nelaist? Tikai namu pārvaldes komisija drīkst tur ieiet?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Mar. 9., 2012 - 01:15 pm
#

Tik juridiskā niansēs es nebūšu vieds, avārijas brigāde jau ir privāts santechniķu kantoris, ko tur laist-nelaist..ehh Es tomēr pieļauju, ka īres līgumos ir punkts - namu pārvaldniekam jāpiekļūst blabla, ja noticis tas un tas pēc definīcijas.

Atbildēt | Iepriekšējais