« previous entry | next entry »
Feb. 16., 2012 | 01:21 pm
posted by: muzungu in pajautaa
Jautājums siera zupu mīļiem. Vai gatavojot siera zupu var izmantot tikai kausētos sierus vai arī ir iespēja pagatavot no parastajiem? Piemēram, ja man nav kausētais, bet ir Čedaras siers, President Ementalski un siera produkts Slāv, vai es varu kaut kā izmantot tos? Vai sarīvēts siers normāli šķīst buljonā vai pagatavošana ir savādāka vai nekāda?
Diktum pateicos par atbildēm.
Diktum pateicos par atbildēm.
from: muzungu
date: Feb. 16., 2012 - 02:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: zimbabve
date: Feb. 16., 2012 - 02:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: muzungu
date: Feb. 16., 2012 - 02:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 16., 2012 - 10:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: muzungu
date: Feb. 16., 2012 - 11:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 16., 2012 - 11:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: muzungu
date: Feb. 17., 2012 - 12:06 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 17., 2012 - 12:14 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kreiza
date: Feb. 17., 2012 - 07:42 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: eermaniitis
date: Feb. 17., 2012 - 11:52 pm
#
kas šitam ir svarīgi, ka bezšļakstu to arī nozīmē - bez šļakstiem - ai mīn it ;)
jo esmu darbojies ar dažādu firmu dažādiem agregātiem ;) šito te jūt uz ūsiņu
Atbildēt | Iepriekšējais
from: eermaniitis
date: Feb. 17., 2012 - 11:53 pm
#
nu značit drusk zem litra ;) tā ka būs oook
Atbildēt | Iepriekšējais