pajautaa

tažīns (vai tažīne?)

« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2012 | 08:06 pm
posted by: blond in pajautaa

Nopirkām tažīni, bet baigi rauj klāt pie dibena. Šķidrums ir pietiekami. Uguns par lielu? Kā jums iet ar tažīnēm?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

gulafija

from: [info]gulafija
date: Jan. 18., 2012 - 08:52 am
#

cik esmu darbojusies ar savējo (kas gan biežāk stāv uz virtuves skapjaugšas) teiktu, ka drusku viņa pierauj, bet tikai drusku. Uz keramiskās virsmas parasti nelieku vairāk par 2-3 no 9 karstuma iedaļām (sākumā, lai apceptu gaļu, protams vairāk), tad viņa lēnām, bet mērķtiecīgi tur sutinās.. un protams apakšā visu laiku jābūt šķidrumam.

Atbildēt | Diskusija


blond

from: [info]blond
date: Jan. 18., 2012 - 10:40 am
#

Jā, šķidrumu mēs uzpasējam, bet karstums noteikti bija drusku par lielu, kaut kur uz 4,5 vai pat 5. Domāju, nākamreiz būs viss ok. iznāk jau ārkārtīgi garšīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais