neaicināts zivs aromāts virtuvē
« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2012 | 10:44 am
posted by: dunkelheit in pajautaa
Pirms piecām dienām cepu zandarta fileju, cepšanas laikā nekas nesmirdēja, bet pēc kāda laiciņa visa virtuve sāka vaņot pēc zivs. (un neba pirmā reize, kad gatavoju zivi, nekad tādu problēmu nav bijis) nu jau visu šo laiku virtuvē ir vaļā logs (arī pa nakti, kas ir gana neekonomiski attiecība pret apkuri), izkūpināju vīraku, tā pat nekas nemainās. Aizkarus ostīju- nesmird. Nu kā lai tiek no tās smakas vaļā???
from: nova
date: Jan. 9., 2012 - 11:50 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: dunkelheit
date: Jan. 9., 2012 - 12:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nova
date: Jan. 9., 2012 - 12:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais