pajautaa

neaicināts zivs aromāts virtuvē

« previous entry | next entry »
Jan. 9., 2012 | 10:44 am
posted by: dunkelheit in pajautaa

Pirms piecām dienām cepu zandarta fileju, cepšanas laikā nekas nesmirdēja, bet pēc kāda laiciņa visa virtuve sāka vaņot pēc zivs. (un neba pirmā reize, kad gatavoju zivi, nekad tādu problēmu nav bijis) nu jau visu šo laiku virtuvē ir vaļā logs (arī pa nakti, kas ir gana neekonomiski attiecība pret apkuri), izkūpināju vīraku, tā pat nekas nemainās. Aizkarus ostīju- nesmird. Nu kā lai tiek no tās smakas vaļā???

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

nova

from: [info]nova
date: Jan. 9., 2012 - 11:50 am
#

dīvaini gan. bet visas smakas sadedzina svece, jāpadedzina tā riktīgi ilgi.

Atbildēt | Diskusija


Не бывает атеистов в окопах под огнём

from: [info]dunkelheit
date: Jan. 9., 2012 - 12:15 pm
#

būs jāmēģina. pie viena jāizberž vēlreiz visas malas. ņerr

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nova

from: [info]nova
date: Jan. 9., 2012 - 12:20 pm
#

aizkarus izmazgā arī, ja tādi virtuvē ir, tie arī mēdz sasūkt smaku

Atbildēt | Iepriekšējais