dunkelheit

neaicināts zivs aromāts virtuvē

Jan. 9., 2012 | 10:44 am
No:: dunkelheit

Pirms piecām dienām cepu zandarta fileju, cepšanas laikā nekas nesmirdēja, bet pēc kāda laiciņa visa virtuve sāka vaņot pēc zivs. (un neba pirmā reize, kad gatavoju zivi, nekad tādu problēmu nav bijis) nu jau visu šo laiku virtuvē ir vaļā logs (arī pa nakti, kas ir gana neekonomiski attiecība pret apkuri), izkūpināju vīraku, tā pat nekas nemainās. Aizkarus ostīju- nesmird. Nu kā lai tiek no tās smakas vaļā???

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: